Ιαν. 31, 2015

Εκλογικα Μαγειρεματα στην ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ

Μέσα  στην  ΕΣΗΕΑ  εδώ και λίγες μέρες  στήθηκε  το νέο εκλογομαγειρείο  με αρχιμάγειρα τον  κ. Δημήτρη Τρίμη .

Ο μπαξές τα  έχει όλα .

Η Συσπείρωση  με τα μέλη του Σύριζα που είναι πλέον Κυβέρνηση  και που αποφάσισαν ξαφνικά οτι πρέπει με κάθε   τρόπο  να  ελεγχθούν  από τα μέλη της παράταξης τόσο η ΕΣΗΕΑ όσο  και ο ΕΔΟΕΑΠ .

Και  βέβαια όσο γίνεται το συντομότερο  μια που θεωρούν πλέον  την   παρουσία  της  μέχρι χτές  συνεταίρας τους κ. Μαρίας Αντωνιάδου  σαν  τραγική εικόνα  αφού έπεσε πλέον η Νέα Δημοκρατία .

Βέβαια  όλη η ιστορία  που σας παραθέτουμε έχει μπόλικο  παρασκήνιο, ίντριγκες, συντροφικά μαχαιρώματα  και  βέβαια την απόφαση του κ. Δημήτρη Τρίμη  να εκβιάσει  την Αντωνιάδου να δεχτεί  οι εκλογές  στην ΕΣΗΕΑ  αλλά  και στον ΕΔΟΕΑΠ  να γίνουν  ταυτόχρονα  στις αρχές Απριλίου  2015.

Στο χώρο της Συσπείρωσης  σφάζονται  με όλη τη μεγαλοπρέπεια  οι επικεφαλής  της παράταξης μια που έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα .

Στο ένα  βρίσκεται ο  κ. Τρίμης μαζί με τους κ.κ. Μαριλένα Κατσίμη  και  Γιώργο Γιουκάκη  ενώ στον αντίποδα  της  ομάδας  αυτής είναι  δύο άλλοι συνδικαλιστές  της ίδιας παράταξης οι κ.κ. Κώστας Τσουπαρόπουλος  και Γιώργης Μέρμηγκας .

Η  άποψη του κ. Δημήτρη Τρίμη  είναι οτι  η παράταξή τους είναι σε θέση να πάρει τόσο την ΕΣΗΕΑ όσο και τον ΕΔΟΕΑΠ  μια που  θέλουν να κατεβάσουν ένα  πολύ μεγάλο ψηφοδέλτιο με περισσότερους από ογδόντα  υποψηφίους από  όλους τους χώρους .

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες  οι κ.κ. Γιώργης  Μέρμηγκας   και Κώστας Τσουπαρόπουλος  δεν θέλουν να  πάει  η υπόθεση σε άμεσες εκλογές  στις αρχές Απριλίου  .  Άλλωστε  στο μυαλό του κ. Τρίμη  υπάρχει και η  εκτίμηση οτι άν κάτι δεν πάει καλά  τότε θα μπορέσουν πάλι να συνεργαστούν στενά με την μνημονιακή παράταξη  της Μαρίας Αντωνιάδου  όπως και στην διετία  2013 - 2015 .

Από την μπλευρά της η κ. Μαρία Αντωνιάδου  μιλώντας με  γνωστό συνδικαλιστή  του ανέφερε οτι  <  Ο Τρίμης  με στήριξε όλο αυτό το διάστημα με πιέζει τώρα  για να  παραιτηθώ>.

Τήν ίδια ώρα στον ΕΔΟΕΑΠ   η  κ. Σπανοπούλου  ξεκίνησε  το γαιτανάκι της  παραίτησης  του Συμβουλίου  μαζί με τους ανθρώπους του Γκανά  για να πάνε και αυτοί πρίν της ώρας τους σε εκλογές .

Τα δύο μέλη του Δ.Σ.  κ.κ. Χριστοδουλίδου και  Αγγέλης αρνήθηκαν να παραιτηθούν   ενώ μαζί τους ταυτίσθηκε  και ο μεγάλος  Σωτήρας του ΕΔΟΕΑΠ  κ. Πάνος Σόμπολος  .

Από την  πλευρά του ο  κ. Νίκος Καρούτζος  σφυρίζει κλέφτηκα  μια που υποστηρίζει οτι στις επόμενες εκλογές  του Οργανισμού θα  γίνει πρόεδρος  και θα εκπαραθυρώσει  τον κ. Σόμπολο .

Μέχρι στιγμής η Μαρία της Σιωπής  δεν τόλμησε να φέρει  σε ψηφοφορία  το εάν θα  πάμε νωρίτερα σε εκλογές δεδομένου οτι σύμφωνα με το καταστατικό οι εκλογές  στην ΕΣΗΕΑ μπορούν να γίνουν  μόνο ένα μήνα  νωρίτερα από τη λήξη της κανονικής  θητείας του εκάστοτε συμβουλίου .

Οι πληροφορίες λένε οτι ο Τρίμης και η παρέα του ζήτησαν  από τη νομική υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ  να προχωρήσει σε γνωμάτευση  ούτως ώστε  να στηριχτεί  σε κάποια βάση .

Κανονικά οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ  πρέπει  να γίνουν μέχρι  τις αρχές ή τα μέσα Ιουνίου 2015 .

Από την άλλη πλευρά οι εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ   πρέπει να γίνουν μέχρι τέλος  Μαρτίου .

Τήν ίδια ώρα ο ΕΔΟΕΑΠ  εξακολουθεί να ζητά τα 5 εκατομμύρια  από την ΕΣΗΕΑ χωρίς να παρουσιάζει  ούτε κάποια εχέγγυα  στοιχεία για τον τρόπο λήψης του μεγάλου αυτού χρηματικού ποσού  ενώ οι  άνθρωποι του Γκανά   στο συμβούλιο αλλά και ο κ. Καρούτζος  το μόνο που τους ενδιαφέρει  είναι να  κερδίσουν και πάλι τις εκλογές

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας