Ιαν. 26, 2015

Θα αναγνωρισει τη …. ΝΕΡΙΤ ??

Το απόγευμα λένε θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια ιστορική στιγμή για τη χώρα. Το ερώτημα όμως που μας απασχολεί εμάς είναι: Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα ανακοινωθεί από τη ΝΕΡΙΤ; Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν αναγνώριζε τη ΝΕΡΙΤ ως δημόσια ραδιοτηλεόραση αλλά ως μόρφωμα του Αντώνη Σαμαρά, θα νομιμοποιήσει αυτή την “κρατική υπηρεσία” με δήθεν επιχείρημα τη νομιμότητα; Κι όμως υπάρχει λύση. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ακόμη στην εκτίμηση του ότι η ΝΕΡΙΤ δεν είναι νομιμοποιημένη δημόσια τηλεόραση, η ανακοίνωση της σύνθεσης της κυβέρνησης οφείλει να γίνει στην ertopen!

Κι αυτή στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται, απέναντι ακριβώς από το κατεχόμενο ρασδιομέγαρο. Έτσι δεν το χαρακτήριζαν οι φίλοι και αγωνιστές της νυν κυβέρνησης; Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξάλλου βρέθηκε χθές στα μικρόφωνα της ελεύθερης ΕΡΤ και δήλωσε (ξανά) πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει την ΕΡΤ.

Θα είναι δείγμα των προθέσεων της νέας (συγ)κυβέρνησης για το πώς ακριβώς εννοεί τις αλλαγές που θέλει να κάνει στο κράτος, το πώς ακριβώς έχει εκλάβει τη λαϊκή εντολή καταδίκης της συγκυβέρνησης Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ, αν νομιμοποιήσει τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ.

πηγη##MEDIATVNEWS.gr

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας