Ιαν. 25, 2015

… ΕΚΤΕΛΟΥΝ … εντολες ?

MAT στο Ραδιομέγαρο

"Ούτε η βροχή, ούτε το χαλάζι μπορούν να εμποδίσουν τον ΜΑΤατζή Ραδιομέγαρο να φυλάξει". Αν και δεν είναι Αμερικανοί Ταχυδρομικοί οι άνδρες των δυνάμεων καταστολής είναι συνεπείς στα ραντεβού τους. Έτσι έκαναν σήμερα την εμφάνισή τους έξω από το Ραδιομέγαρο. Στην αρχή, το απόγευμα, πιο κάτω στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Πριν από λίγο όμως αναπτύχθηκαν σε "ζωτικά σημεία φύλαξης" του Ραδιομεγάρου.

Ο καιρός είναι βαρύς στην Αγία Παρασκευή. Αστράφτει πότε-πότε και ψιλοβρέχει. Και καλό θα ήταν όποιος ανεγκέφαλος "υπηρεσιακός" Υπουργός ή Αττικάρχης αποφάσισε να βγάλει "τα ένστολα παιδιά του Λαού" στο κρύο να τα μαζέψει γιατί σέρνεται και άσχημη γρίππη.

Σε επικοινωνία που έιχε ο αστυνομικός συντάκτης μας, Γιώργος Φιλιππάκης με τον Κωνσταντίνο Μιχαιρίνα, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, και στην διαμαρτυρία που του εξέφρασε για τα "έκτακτα μέτρα" έλαβε την απάντηση ότι "εκτελεί εντολές". Χωρίς όμως να του διευκρινίσει ΠΟΙΟΥ εντολές, παρά το ότι ρωτήθηκε.

πηγη## ERTopen

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας