Ιαν. 22, 2015

Καθαρος …ουρανος… ΑΠΕΙΛΕΣ δεν ΦΟΒΑΤΑΙ

Εμεις οτι γραφουμε το εχουμε διασταυρωσει και η αφηγηση των περιστατικων προερχεται απο ατομα που ηταν παροντα.

Αρα δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα και απο κανεναν.

τηρουμε παντα την δεοντολογια για την οποια δνουμε καθημερινες μαχες.

Απο την αρχη το σαιτ μας δεχεται συνεχεις απειλες γιατι η αληθεια δεν ειναι ευχαριστη , αλλα εμεις θα συνεχισουμε να την υπερασπιζομαστε με καθε κοστος.

                       ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 

                                ΑΝΑΠΟΔΑ

ΕΞΩΔΙΚΗ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΔΗΛΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

 Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΖΑΝΙΤΗ, κατοίκου Αμαρουσίου Αττικής, Λ. Κηφισίας, αρ. 10-12.

 ΚΑΤΑ

 Του ιστότοπου (http://www.anapodos.com/), Αγνώστων Λοιπών Στοιχείων.

 Κοινοποίηση:

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

 Εδώ και εβδομάδες με σειρά αναληθών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, που αναρτάτε συστηματικά στον ιστότοπο anapodos.com την μεθοδευμένη προσπάθεια που γίνεται από μέρους σας να πληγεί η ηθική και επαγγελματική υπόσταση μου, αποδίδοντάς μου ψευδείς διαλόγους, ψευδή γεγονότα κ.λ.π..

 Ειδικότερα:

 Στις 3 Δεκεμβρίου 2014 με ένα άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα και καταπατώντας κάθε σχετικό άρθρο του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ έλαβε χώρα δημοσίευμα υπό τον τίτλο: «ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» (http://www.anapodos.com/page:FE8F5A76-0D87-4A83-B1F7-1A565C5A9B3E"padding: 0px 0px 22px; margin-bottom: 0px; text-align: left; color: rgb(255, 255, 255); font-family: 'Fira Sans'; font-size: 16px; letter-spacing: 0px; line-height: 1.2; font-weight: normal; font-style: normal; text-decoration: none solid rgb(255, 255, 255); text-shadow: none; text-transform: none; direction: ltr;" class="textnormal">Ουδέποτε επικοινωνήσατε με εμένα προκειμένου να διασταυρώσετε και να επιβεβαιώσετε τα πραγματικά γεγονότα, στα οποία αναφέρεστε.

Είναι τουλάχιστον προφανές ότι εξυπηρετείτε άλλους σκοπούς από την πραγματική ενημέρωση επί της έγκλησης που έγινε προς το δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για μέλος του πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Επιχειρείτε να με παρουσιάσετε ως άνθρωπο που εκτελεί εντολές τρίτων, αφήνοντας υπονοούμενα περί εκτελεστικού βραχίονα ενός διευθυντηρίου.

Επιχειρείτε να με παρουσιάσετε ως άνθρωπο που με άγριους τρόπους και διαθέσεις που προσπαθεί να επιβάλει την άποψή του σε ένα τρομαγμένο ακροατήριο, αποκρύπτοντας ότι έχει εκλεγεί για δεύτερη συνεχή θητεία ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του Τ/Σ ΑΝΤ1, στον οποίο εργάζεται.

Επίσης μου αποδίδετε φράσεις, τις οποίες ουδέποτε είπα καθ’ αυτό τον τρόπο.

 Στην συνέχεια στις 12 Δεκεμβρίου 2014 επανέρχεστε με νέο συκοφαντικό δημοσίευμα υπό τον τίτλο: « ΘΑ ΜΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ» (http://www.anapodos.com/373428782/2367303/posting/)

Με τις παραπάνω αναφερόμενες δημοσιεύσεις σας με στοχοποιείτε ως ρατσιστή, αντιδημοκράτη, κ.λ.π. προσβάλλοντας  στον μέγιστο βαθμό το ήθος μου και την επαγγελματική μου υπόσταση αφού δημοσιεύετε ως δήθεν λεγόμενά μου τα εξής :

 «Όσοι  συνάδελφοι  είναι  άνεργοι   από τρία χρόνια και  πέρα το Σωματείο μας η ΕΣΗΕΑ  πρέπει  να τους πετά έξω», «Ρε  τί καλός νοικοκύρης  που είναι ο κ. Μαζανίτης. Να το χαίρεσαι τον λεβέντη σου κ. Αντωνιάδου», «Μήπως θα είχες  το θάρρος να  έλεγες το ονοματάκι του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής  - διαγραμμένος σήμερα -  και φίλος σου  έτσι για να μαθαίνουν   οι συνάδελφοί σου   για τις παρέες σου».

 Στην συνέχεια στις 15 Ιανουαρίου 2015 επανέρχεστε με νέο συκοφαντικό δημοσίευμα, υπό τον τίτλο:

«Άφαντος ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΑΝΤ1 » (http://www.anapodos.com/373428782) αποδίδοντάς μου για ακόμη μία φορά φράσεις που ουδέποτε εγώ ανέφερα και αποδίδοντάς μου ψευδή και ανυπόστατα γεγονότα που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

 Επειδή προβαίνετε συστηματικά σε παράνομα, ψευδή και άκρως συκοφαντικά «δημοσιεύματα» σε βάρος μου, τα οποία δημιουργούν πολλά ερωτήματα για το ποιος/οι είσαι/στε αφού «κρύβεστε» πίσω από την ανωνυμία που νομίζετε ότι σας παρέχει το διαδίκτυο και δεν έχετε ούτε το θάρρος του να εμφανίζεστε επωνύμως προκειμένου να λάβετε τα εύσημα εφόσον λέτε αλήθεια ή να αναλάβετε τις ευθύνες των λόγων σας εφόσον είστε ψεύτες και συκοφάντες που εξυπηρετείτε συμφέροντα άγνωστων τρίτων, όπως εγώ σας αναφέρω.

 Επειδή η λασπολογία, οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί σας σε βάρος μου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ηθικής και κώδικα δεοντολογίας, τον οποίο παραβαίνετε συστηματικά.

 Επειδή βάσει των άκρως συκοφαντικών και ψευδών δημοσιευμάτων σας με στοχοποιείτε χωρίς λόγο σε τμήμα της κοινωνίας, σας καθιστώ απολύτως υπεύθυνους και υπόλογους στις αρμόδιες Αρχές για ότι μου συμβεί.

 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

 Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

 ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ

 Εάν εντός 24 ωρών από την λήψη της παρούσας δεν αποσύρετε το σύνολο των ψευδών δημοσιευμάτων που με αφορούν στοanapodos.com ή/και σε οποιοδήποτε άλλο ιστότοπο που έχει σχέση με εσάς, θα προσφύγω στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα αρμόδια Δικαστήρια.

Αυτό ισχύει και σε μελλοντική ανάρτηση ή αναρτήσεις που με αφορούν, χωρίς νεότερη ενημέρωση και συμφωνία μου.

 Αθήνα 21 Ιανουαρίου 2015

 Ο Εξωδίκως Καλών

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΖΑΝΙΤΗΣ

 Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

 Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 25

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας