Ιαν. 15, 2015

Αφαντος ο εκπροσωπος των εργαζομενων του ΑΝΤ1

 Πάνε δέκα μέρες που ψάχνουν στην ΕΣΗΕΑ τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στον ΑΝΤ1 Χρήστο Μαζανίτη για να τους ενημερώσει

για την απολύτως προκλητική και καταχρηστική στάση στης εργοδοσίας να απολύσει την συν. Έρρικα Βαλλιάνου, δικαστική συντάκτρια.

 

Τι σημασία έχει που η συνάδελφος έστειλε επιστολή στην Ένωση καταγγέλλοντας ακόμη και ως ρατσιστική την συμπεριφορά του εργοδότη, που την έδιωξε παραμονές της Πρωτοχρονιάς, επειδή συμπληρώνει προυπηρεσία για να πάρει σύνταξη.

 

Ποιός άκουσε τη συνάδελφο που κατήγγειλε ο τι  για τους δημοσιογράφους δεν ισχύει όριο ηλικίας, σύμφωνα με τις συμβάσεις τους Η εργοδοσία  έκανε το παιχνίδι της  μια χαρά.  

 

Την ίδια  ώρα η Αντωνιάδου έραβε ταγέρ για υπουργός του Σαμαρά

και δεν είχε χρόνο να κατέβει από το θρόνο. 

Ο Κοτταρίδης  ως συντάκτης του ΑΝΤ1  έπρεπε να προλάβει και τις άλλες 4 υποχρεώσεις του καλύπτοντας Σαμαρά και δεν είχε καιρό να ασχοληθεί με απολύσεις. Ποζάριζε στο  Face book «Με την Μαρία της καρδιάς μας…», όπως αποκαλεί την Σπυράκη

 

Και ο εκπρόσωπος του ΑΝΤ1 Χρήστος Μαζανίτης  δεν βρήκε, λέει,  χρόνο να ενημερώσει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και ήρθε στο ΔΣ μόνο αφού στρίμωξαν την Αντωνιάδου άλλα μέλη του ΔΣ για τον δικό της. 

 

Τηλεφώνησε σε μένα προσπάθησε να τον καλύψει εκείνη  προχθές που εμφανίστηκε στην ΕΣΗΕΑ. Η ίδια όμως είχε «ξεχάσει»  να πει κουβέντα για το δήθεν τηλεφώνημα.

 

Η εξήγηση που έδωσε πάντως στο ΔΣ  αφού πρώτα είπε στεγνά ότι έλειπε, ήταν σαν να άκουγες αυτό που είπε η εργοδοσία στη συνάδελφο.

Στην πρόταση του Κυρίτση να γίνει συνέλευση για την απόλυση

Είπε ότι το θέμα είναι τελειωμένο  και γίνονται προσλήψεις.

 

Το Dancing with the stars  συνεχίζεται…..

Ιχνηλατης

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας