Ιαν. 15, 2015

Ο Κοτταριδης ο Αρης και το Ποδηλατο

Τριάντα άτομα όλα κι όλα στριμώχτηκαν στην αίθουσα του τρίτου ορόφου της ΕΣΗΕΑ για να παριστάνουν το κοινό στο… «συνέδριο» Επιθεώρηση και Επικαιρότητα , με αφορμή τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΑ.

 Με άδεια τα μισά καθίσματα ήταν και το θέατρο του ιδρύματος Κακογιάννη τη Τρίτη το βράδυ 

 Το αποτέλεσμα ήταν να καθυστερήσει η έναρξη και το προσωπικό του ιδρύματος να κατεβάζει άρον- άρον κόσμο από τα θεωρεία αλλά  και καμιά τριανταριά περίεργους έξω από την αίθουσα μήπως και γίνει μπούγιο. 

Πρώτη μούρη πάντως η Αντωνιάδου ο Κουμπιάς  και ο γνωστός Μπούσης από δίπλα.

Μαθαίνουμε ο τι μόνο τα δύο όργανα της παράστασης και η παρουσιάστρια πληρώθηκαν κάπου  10.000  ευρώ για δύο ώρες δουλειά  άντε και τρείς πρόβες.

Και όλα αυτά τα πληρώνει το Μορφωτικό Ίδρυμα ης ΕΣΗΕΑ, με λεφτά απο τα αποθεματικά, χορηγίες και με την αρμόδια δευθυνση της περιφέρειας Αττικής να μην παίρνει χαμπάρι…. 

 

Η συντονίστρια της εκδήλωσης δεν ξέρουμε αν πληρώθηκε αλλά όταν χρειάζεται, έχει  τζάμπα παρκινγκ  γα το ποδήλατο της στο ισόγειο της ΕΣΗΕΑ.

 

Με τούτα και με ά άλλα  βγήκε στον αέρα  και το άρθρο κάποιου που δήλωσε ο τι ντρέπεται-λέει- να είναι συνάδελφος με όλους όσους κατήγγειλαν την κυβερνητική φιέστα με το Σαμαρά στην ΕΣΗΕΑ.

 Τύφλα να ΄χει ο Κοτταρίδης ρε συ  ΄Αρη…..

Ιχνηλατης

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας