Ιαν. 4, 2015

Αιδως .... κυριε Κοτταριδη

Βαρύς  ο πόνος και ο  καημός του  Ταμία  της ΕΣΗΕΑ κ.  Δημήτρη Κοτταρίδη με την  τρίπλα που του  έκαναν  τα μέχρι και τώρα  συνεταιράκια τους στη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ   και πέτυχαν να βγάλουν την ανακοίνωση  που κατήγγειλαν τους δύο  δημοσιογράφους της ΝΕΡΙΤ  για τον  τρόπο που  πήραν την συνέντευξη  από τον Πρωθυπουργό .
Τα  τρία μέλη της Συσπείρωσης  στην ΕΣΗΕΑ  - Τρίμης, Κατσίμη , Γιουκάκης ,-   κινήθηκαν πολύ γρήγορα  μόλις έγινε γνωστή η συνέντευξη του Πρωθυπουργού . 

'Εστιψαν το μιαλουδάκι τους  αλλά  μόνοι τους τί να κάνουν ? 

Τότε θυμήθηκαν   ότι  στο Δ.Σ.  του  ταλαιπωρημένου  σωματείου υπάρχουν  τρία ακόμα μέλη  που πραγματικά  παλεύουν  για  να πετύχουν κάτι καλύτερο  από εκθέσεις , ακαδημίες,  υποτροφίες , ανακαινίσεις  του 7 ου  ορόφου  και βάλε .
 Έγραψαν  στα γρήγορα  την ανακοίνωση που πόνεσε τον κ. Δημήτρη  Κοτταρίδη  και ζήτησαν βοήθεια  από τους  Νταουντάκη, Τσαλαπάτη  και Φιλιππάκη  .

  Και οι τρείς συνάδελφοι  δέχτηκαν να συνυπογράψουν  την ανακοίνωση  η οποία βέβαια  δεν ήταν και κάτι το τρομερό .
Απλούστατα  όπως κυκλοφορεί  στους διαδρόμους της ΕΣΗΕΑ  οι  Νταουντάκη, Τσαλαπάτης και Φιλιππάκης  το γλεντούσαν από τη δική τους πλευρά  για να τορπιλίσουν για μια ακόμα φορά  τη λυκοφιλία  της Συσπείρωσης  με  την παράταξη της Αντωνιάδου .
Και μέχρις  εδώ καλά πάνε τα πράγματα .  Ομως αξιότιμε κ. Κοτταρίδη  πού είδατε την ετερόκλητη  πλειοψηφία  και   χαρακτηρίζετε  μάλιστα σαν < Γκεμπελικού  χαρακτήρα  ανακοίνωση    >  όταν   η   δική σας  παράταξη  μαζί με τη  Συσπείρωση  εδώ  και δύο ολόκληρα χρόνια έχετε  βουλιάξει  το Σωματείο των Δημοσιογράφων .?
Και αν μη τι άλλο  ή έχετε  ασθενή μνήμη ή  η μνήμη σας είναι επιλεκτική . Υποστηρίζετε στην δακρύβρεχτη ανακοίνωσή σας  ότι  οι έξη που υπόγραψαν την συγκεκριμένη ανακοίνωση  <  με περισσή  ευκολία άνοιξαν  τις πόρτες της Ένωσης  για να ακουστούν οι  απόψεις τρομοκρατών  και  δολοφόνων  όπως ο Κουφοντίνας  και Ξηρός >  .

Έλεος  κ. Κοταρίδη  μόνο  το βιβλίο του  Σάββα  Ξηρού  παρουσιάσθηκε στην Ένωση  και έγινε  όταν ο εκδοτικός οίκος  Κονιδαρη που το εξέδωσε  υπέβαλε  συγκεκριμένο αίτημα στο Δ.Σ.

Το  βιβλίο  του  Κουφοντίνα  των εκδόσεων Λιβάνη  δεν παρουσιάσθηκε ποτέ στην ΕΣΗΕΑ . Τόσο πολύ  φοβάστε  τον Κουφοντίνα και τον Ξηρό κ. Δημήτρη Κοτταρίδη ?
Αλήθεια γιατί  παραποιείται  τα πραγματικά γεγονότα  κ. Κοτταρίδη  λέγοντας  οτι   <  ανάμεσα  στους πρωταγωνιστές  της ετερόκλητης  αυτής συμμαχίας  και μέλη του Δ.Σ.  τα οποία  'εως και σήμερα  αρνούνται πεισματικά  να συναινέσουν  στον οικονομικό  και διαχειριστικό  έλεγχο της Ένωσης  προφανώς γιατί  αισθάνονται  εκτεθειμένοι  και υπόλογοι για την  <πεφωτισμένη>. Μήπως ξεχνάτε κ. Κοτταρίδη ότι όλοι συμφώνησαν  μαζί σας στην ...  φοβερή σας πρόταση  για οικονομικό  έλεγχο από  ορκωτούς λογιστές  στην  τελευταία  δεκαετία  στα οικονομικά της Ένωσης ? 

Μάλιστα  όπως έγινε γνωστό  ο Δημήτρης Τσαλαπάτης που σας παίζει στα πέντε του δάχτυλα,  και αυτός    δέχτηκε  την πρότασή σας , προσθέτοντας επίπλέον  την πρόταση του  για  < αγωγή  λογοδοσίας  > . 

Γιατί λέτε  ψέματα κ. Κοτταρίδη  τη στιγμή που  όπως λέγεται  όχι μόνο  έγινε αποδεκτή η πρότασή σας  αλλά απλώς δεν  ελήφθη  τελική   απόφαση  η οποία μετατέθηκε  για άλλη συνδερίαση ?

Και ποιά είναι τα κομματικά στελέχη  στο Δ.Σ. της Ένωσης κ. Κοτταρίδη  ? 

Γιατί δεν τα κατονομάζετε ? 

Είναι παράνομο να είναι κάποιος κομματικό  μέλος ενός νόμιμου  κόμματος ?

Δηλαδή κ. Κοτταρίδη  εσεις δεν ανήκετε στον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας ?


Πού ανήκετε ?  στο κλάμπ της Εκάλης ?


Πιράνχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας