Ιαν. 3, 2015

Φυγε Σοφια .... ελα Μαρια


www.real.ge

Ρεπορτάζ: Σταθόπουλος Σωτήρης

Στον ορισμό υπηρεσιακού κυβερνητικού εκπροσώπου, στον δρόμο προς τις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου, φαίνεται ότι προσανατολίζεται το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr , το επιτελείο του πρωθυπουργού φέρεται να έχει καταλήξει και στο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Σοφία Βούλτεψη στα καθήκοντα του υφυπουργού στον πρωθυπουργό.

Κατά τις ίδιες πηγές, η διάδοχος της κυβερνητικής εκπροσώπου φαίνεται ότι είναι η δημοσιογράφος και πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, η οποία αν ευσταθούν οι πληροφορίες θα ορκιστεί αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ αναλαμβάνει υπηρεσιακή θέση στην κυβέρνηση. Στην οικουμενική κυβέρνηση του Ξ. Ζολώτα διετέλεσε υφυπουργός Προεδρίας της Κυβέρνησης και αργότερα Γενικός Γραμματέας Τύπου και Πληροφοριών ο τοτε ο Πρόεδρος του ΕΣΗΕΑ ο Δ. Γκλαβάς

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας