Δεκ. 22, 2014

SOS απο ΕΔΟΕΑΠ

Μήπως  καταρρέει  ο ΕΔΟΕΑΠ  ?  Σε τί κατάσταση βρίσκεται  ο  ασφαλιστικός οργανισμός  χιλιάδων  δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων ?

Φαίνεται ότι η  πανίσχυρη  ...  διοίκηση Σόμπολου -  Καρούτζου  - Σπανοπούλου  και ανθρώπων του  Γκανά  κατάλαβε ότι  διαλύθηκε το μαγαζί της και ζητά να  ρίξει   και σε άλλους   τις δικές της ευθύνες .

Ετσι σημερα απο το πρωι τα  τέσσερα Διοικητικά Συμβούλια  των Ενώσεων που  εκπροσωπούνται  στη Διοίκηση του  ΕΔΟΕΑΠ  , δηλαδή  την ΕΣΗΕΑ την ΕΠΗΕΑ και αντιστοίχως  την  ΕΣΗΕΜΘ  και  ΕΠΗΕΘ συνεδριαζουν με το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ μηπως βρεθει λυση.   Πραγματικά θα γελάσει το χειλάκι  του κάθε πικραμένου  με αφορμή   τρείς πληροφορίες που  κυκλοφορούν στην πιάτσα αλλά λόγω των  πολιτικών γεγονότων  δεν  φαίνεται   τουλάχιστον οι δημοσιογράφοι  να έδωσαν κάποια σημασία .

Η πρώτη   πληροφορία  που  υπάρχει  αναφέρεται στα χρήματα  του ΕΔΟΕΑΠ   και  τα οποία  όπως λέγεται δεν επαρκούν παρά μέχρι τον Μάρτιο του 2015 . Καλό  ?  Άντε  τώρα  να πείσεις εμένα τον κακόπιστο  ότι η ωραία Ελένη  που κυκλοφορεί  και  κάνει συνέχεια επιθέσεις  σε πολλούς    δεν έχει τεράστιες ευθύνες  για το κούρεμα των 100  και πλέον εκατομμυρίων  που  χάθηκαν .

Η δεύτερη πληροφορία  κρύβεται   στην δεύτερη παράγραφο της ανακοίνωσης του ΕΔΟΕΑΠ προς τις τέσσερις  ενώσεις και η οποία  λέει  ξεκάθαρα  < Θα  σας  ενημερώσουμε  για τα σοβαρά  οικονομικά  προβλήματα , για τη γενικότερη  κατάσταση στον Οργανισμό και ευελπιστούμε  στη δημιουργική  συνεισφορά σας  προς την κατεύθυνση  της λύσης  των προβλημάτων αυτών> .

Αυτό άν   αποδοθεί σε ελεύθερη  μετάφραση  σημαίνει οτι     η  πανέξυπνη  διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ  ζητά  από τις      τέσσερις Ενώσεις να βάλουν   βαθειά    το χέρι  στα ταμεία τους  για να δώσουν όσο γίνεται περισσότερα  χρήματα  για να κάνει το Εξαπτέρυγο  ο Καρούτζος  τα κέφια του  στον Οργανισμό  .

  Η τρίτη πληροφορία  μιλά για  μεγάλα χρηματικά ποσά  που οφείλονται στον οργανισμό από εργοδότες, τράπεζες ,    ομόλογα και δεν εισπράτωνται  εξαιτίας της ανικανότητας  των μηχανισμών  του ΕΔΟΕΑΠ .

Και  βέβαια κανείς δεν μπορεί να καταλάβει  τί κάνουν οι τρείς  γνωστοι δικηγόροι  του ΕΔΟΕΑΠ  το ζεύγος  Μέλισσα  και ο κ. Καινούργιος ?

Αν οι πληροφορίες  αυτές ευσταθούν τότε  οι  συνάδελφοι που είναι στις διοικήσεις  των τεσσάρων Ενώσεων  θα φάνε  το μπαλάκι  στο κεφάλι και ο Καρούτζος με τον Σόμπολο  θα λένε  ότι  εμείς τους τα είπαμε  αλλά αυτοί αδιαφόρησαν .

Ωραίο  συνδικαλιστικό  παιχνίδι  για δυνατά νεύρα .

Τώρα τί να θυμηθώ . Τον κύρ Πάνο που σαν σύνθημα  στις τελευταίες εκλογές  είχε  το σλόγκαν < Έρχομαι  στον ΕΔΟΕΑΠ  για να σας σώσω  γιατί  μόνο εγώ μπορώ ?>  Τα  κόλπα του  Καρούτζου τότε που χτυπούσε την Ελένη Σπανοπούλου  για να αρπάξει ψήφους  από τους  άσχετους  ψηφοφόρους .

Βέβαια λέγεται ότι τα έχουν βρεί  μεταξύ τους  αλλά δεν  βαριέσε .

Εκείνο που λέμε ευθέως  προς τους συνδικαλιστές των Ενώσεων  είναι κάτι πολύ απλό . Μην τολμήσετε  και δώσετε  τα δικά μας  χρήματα  στην τριάδα  Σόμπολου - Καρούτζου - Σπανοπούλου  γιατί οι ευθύνες σας είναι τεράστιες  . Να  αποφασίσει η διοίκηση του  ΕΔΟΕΑΠ  να μιλήσει  καθαρά  στα μέλη και να ξεκινήσουν με τις Ενώσεις  πανελλάδικές κινητοποιήσεις  για να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα . Αυτά για αρχή .

Θα τα ξαναπούμε σύντομα .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας