Δεκ. 12, 2014

Η απαντηση της Σπανοπουλου στην αποφαση του Πειθαρχικου

Τη νέα καταδικαστική σε βάρος μου απόφαση υπογράφοι οι:

Γιώργης Μέρμηγκας, Γιάννης Αποστολόπουλος,  Αικατερίνη Δουλγεράκη,Μανώλης Καραμπατσάκης Αρης  Καρέρ , Χαρίλαος Τζανής. Συνιστώ να θυμηθείτε τα ονόματα  στις επερχόμενες εκλογές!

Η κατηγορία: 
Επέδειξα προσβλητική συμπεριφορά ,γιατί ασκώντας  κριτική κατάγγειλα τον Νίκο Κιάο   ως ‘‘ Παλαιοαριστερή πομφόλυγα  , με παλαιοδεξιά απόκλιση ‘‘
τον Αριστείδη Μανωλάκο ως ‘’ Σταλινικό‘‘ και τα μέλη του Α!Βάθμιουγια το παρακάτω …‘‘απίστευτα θρασύ‘‘ κατά τη γνώμη τους, κείμενο μου που δημοσιεύτηκε στο ‘‘ Παρόν ‘‘ τον Απρίλο του….2008 (!!!)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ  ΚΙ’ ΕΣΕΙΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! : 

“Την τακτική της αυτή (η Ελένη Σπανοπούλου)  δεν δίστασε επανειλημμένα να ακολουθήσει κατά το παρελθόν και κατά των μελών του ΠΠΣ. Ειδικότερα σε δημόσια επιστολή της που δημοσιεύτηκε στις 20.04.08 στην εφημερίδα «Παρόν» με απίστευτη θρασύτητα, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Και επειδή η άσκηση κάθε εξουσίας απαιτεί αρετή, τόλμη και ελευθερία για να παράγει αποτέλεσμα, το αυταπόδεικτο μη αποτέλεσμα της περίπτωσης (…) μου επιτρέπει, ως πολίτη και ως μέλος της ΕΣΗΕΑ, να διαπιστώσω με πικρία και θλίψη ότι το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό δεν διακρίνεται για καμία από αυτές τις Αξίες».

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΑ ΤΟΤΕ  ΣΤΟ ΑΒΑΘΜΙΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΑΦΟΡΟΥΣΕ  ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (….) ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  Κ Α Π Ρ Α Ν Ο Υ!

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 


Ως μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ  παρέλαβα ηλεκτρονικά, πρωτοκολλημένη επιστολή που μας απηύθυνε ο πάντα συμπαθής  παλαιός συντρόφος ,φίλος και συναδέλφος Νίκος Κιάος.

Θέμα της , προτάσεις  του για το Αγγελιόσημο, γνωστές στον Κλάδο και χιλιοειπωμένες από πολλούς συνδικαλιστές.

Απάντησα φυσικά ως όφειλα τόσο στον ίδιο, αλλά  και σε ΟΛΟΥΣ τους αποδέκτες της δικής του επιστολής,  με email που απέστειλα .

Η κριτική μου δεν αφορούσε στις θέσεις του Νίκου Κιάου με πολλές απο τις οποίες συμφωνώ , αλλά στην  4ετή ΑΔΡΑΝΕΙΑ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , που επέδειξε στην οργάνωση, τον έλεγχο και κυρίως την είσπραξη του ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟΥ , ζωτικού Πόρου του Ταμείου μας, σε όλο το διάστημα της 4 ετούς θητείας του στην Προεδρία του ΕΔΟΕΑΠ. 

Αφορούσε ακόμη σε ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ καταγγελία μου με την οποία ουδόλως ασχολήθηκε το Α! ΠΠΣ δλδ ,

Α) ότι επί προεδρίας Νίκου Κιάου εκδίδονταν Ασφαλιστικές Ενημερότητες για χρέη εργοδοτών ύψους εκατομμυρίων € , και 

Β) ότι με την υπογραφή  Νίκου Κιάου, ως μάρτυρα, συνταξιοδοτήθηκε αναγνωρίζοντας χρόνο ….Αντίστασης δημοσιογράφος που στη διάρκεια της χούντας είχε τηλεοπτική εκπομπή !

Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ ,όμως, είναι μια πικρή και δύσκολη ιστορία πρώτα απ όλα για τους ίδιους τους ήρωες… Κι επειδή τα στερνά τιμούν τα πρώτα, στέλνω στον συν. Νίκο Κιάο και όπου δεί              το ακόλουθο μήνυμα:

ΕΜΜΕΝΩ στον τίτλο και το περιεχόμενο της  απαντητικής επιστολής  μου.

ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΩ το δικαίωμα της ελευθερίας του Λόγου μου σε κανέναν και
ιδιαίτερα σε λογοκριτές δημοσιογράφους που την προσβάλουν αντί να την υπερασπιζονται!

ΛΥΠΑΜΑΙ που δεν έκανε ο ίδιος προσφυγή εναντίον μου , ώστε να  αντιμετωπίσει όσα κατήγγειλα, αλλά αποδέχθηκε ιεροεξεταστικές μεθόδους ‘‘αυτεπάγγελτων διώξεων‘‘.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ το αντιδημοκρατικό, απάνθρωπο και ανήθικο κυνήγι  μαγισσών που έχουν εξαπολύσει εναντίον μου από το 2012  οι μέρμηγκες και οι τζίτζικες της Ακαδημίας….

ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 

Τους αφήνω στην …αγωνία. 

ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΈΛΟΣ ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

πηγη## Τυπολογιες

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας