Δεκ. 11, 2014

Θα μας νοικοκυρεψει

Μήπως ξεχάσατε τον κ. Μαζανίτη τον  εργασιακό εκπρόσωπο της τηλεόρασης του Αντεννα ;

Μου είπαν ότι πρόσφατα  ενώ συζητούσε  με κάποιους συναδέλφους  σε γραφείο  της ΕΣΗΕΑ  είπε το εξής  ...   φοβερό και  τρομερό . Οσοι  συνάδελφοι  είναι  άνεργοι   από τρία χρόνια και  πέρα το Σωματείο μας η ΕΣΗΕΑ  πρέπει  να τους πετά έξω .

Ακούσατε συνάδελφοι και κυρίως εσείς οι άνεργοι . Το καταλάβατε καλά  ;  Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά . Πρόσφατα για όσους δεν το θυμούνται  ο κ. Μαζανίτης επικεφαλής  τριών ακόμα συναδέλφων  κατάγγειλαν στο Πειθαρχικό   συνάδελφο   που  διαμαρτυρήθηκε  γιατί  τα συστημικά ΜΜΕ  δεν  μιλούσαν για το δράμα  του Νίκου Ρωμανού .

Ο κ. Χρήστος Μαζανίτης από τα πλέον  δυναμικά στελέχη της κυρίας Αντωνιάδου  μέλος του  Μεικτού Συμβουλίου  της ΕΣΗΕΑ   εκλεγμένος εκπ΄ροσωπος των εργαζόμενων  δημοσιογράφων στον ΑΝΤΕΝΝΑ  έχει τεκμηριωμένη άποψη  για τους άνεργους συναδέλφους μας .

Και η άποψή του δεν είναι άλλη  από το να πεταχθούν στο δρόμο  οι άνεργοι συνάδελφοι  που  εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια δεν έχουν δουλειά .

Ρε  τί καλός νοικοκύρης  που είναι ο κ. Μαζανίτης  . Να το χαίρεσε τον λεβέντη σου κ. Αντωνιάδου .

Στο δρόμο στην  πείνα  στη λάσπη και  τη  φτώχεια οι άνεργοι συνάδελφοι .

Νοιώθει νοικοκύρης στο κτίριο της οδού  Ακαδημίας ο κ. Μαζανίτης . Και σαν καλός νοικοκύρης πήγε την Ελένη Αδριανού στο Πειθαρχικό .

Ας  κάνουμε όμως μια βόλτα στα παλιά  με τον κύριο Μαζανίτη .

Μήπως θυμάσαι  κύριε Χρήστο  τη μεγάλη συνέλευση που έγινε το  2012  στην ΕΣΗΕΑ  αμέσως μετά από μια μεγάλη κινητοποίηση  ;Τότε  είχες πεί και αρπάχτηκες με το Ράμμο και το Φιλιππάκη ότι  <  Δέν πρέπει το ΠΑΜΕ  να του επιτρέπεται να συμμετέχει στις κινητοποίήσεις  με τα πανώ και τα πλακάτ .>

Σαν άποψη μου θυμίζει   έντονη ρατσιστική διάθεση  αλλά και  σαφείς ακροδεξιές θέσεις . Να  προσθέσω και κάτι άλλο  κ. Χρήστο μας . Μήπως θα είχες  το θάρρος να  έλεγες το ονοματάκι του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής  - διαγραμμένος σήμερα -  και φίλος σου  έτσι για να μαθαίνουν   οι συνάδελφοί σου   για τις παρέες σου.

Τελος συνιστουμε στους δημοσιογραφους του ΑΝΤ1 να τον ξαναψηφισουν .... τους εκπροσωπει επαξια.

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας