Δεκ. 4, 2014

Τρικλοποδια Τριμη

Έγινε και αυτό  στην ΕΣΗΕΑ .

Δράστης ο  κ. Τρίμης  .

Θύμα του ο εκπρόσωπος της εφημερίδας Ελευθεροτυπία  κ. Ορέστης  Σχινάς .

Οπως  κατάγγειλε  στο Μεικτό  που δεν είχε μεν απαρτία  αλλά  έγινε για να συζητηθούν κάποια θέματα  ο κ. Σχινάς  έστειλε πρίν από λίγες μέρες  στο Δ.Σ.  της  ΕΣΗΕΑ  κείμενο όπως  είχε υποχρέωση  για να ενημερωθούν   τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου  για το τί συμβαίνει στην εφημερίδα .

Ανάμεσα στα άλλα  ο κ. Σχινάς αναφέρει ότι  έχει διακοπή η παροχή ρεύματος  στις εγκαταστάσεις της Ελευθεροτυπίας  .

Σαν καλός νοικοκύρης ο κ. Δημήτρης Τρίμης  άρπαξε το έγγραφο του  κ. Σχοινά  και  το ανάρτησε  στον ιστότοπο  της εφημερίδας των Συντακτών .

Από εκεί το βρήκε  και   το  άρπαξε ο εκδότης της Τρίτης Οψης  κ. Χάρης  Οικονομόπουλος  και ο οποίος αμέσως  απέστειλε  σημείωμα στον  δημοσιογράφο  κ.  Ορέστη Σχινά  για να του πεί  ευθέως ότι  η ενέργειά του αυτή  δημιουργεί προβλήματα στην εφημερίδα .

Μάλιστα όταν ο κ. Σχινάς  διαμαρτυρήθηκε τηλεφωνικά στον κ. Δημήτρη Τρίμη  ο τελευταίος  με θράσος του είπε  ότι  το κείμενο του -  δηλαδή του  Σχινά  -   αποτελεί δημόσιο έγγραφο   και μπορεί να  το κάνει ότι θέλει .

Εκπληκτικός ο κ. Τρίμης  τον οποίο ξαφνικά έπιασε  η πρεμούρα για να συμπαρασταθεί δήθεν  στους συντάκτες της Ελευθεροτυπίας   ενώ  με την ενέργειά του αυτή κάρφωνε  τον  συνδικαλιστικό εκπρόσωπο της Ελευθεροτυπίας  στον κ. Οικονομόπουλο .

Και  βέβαια ο τελευταίος άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε  και με επιστολή του στον κ. Οράστη Σχινά  εμμέσως πλήν  σαφώς  τον απειλούσε .

Ομως η όλη ιστορία δεν σταματά εδώ .

Ο  κ. Σχινάς  πήγε πρός την εφημερίδα των Συντακτών  για να βρεί προσωπικά τον κ. Τρίμη και να του ζητήσει  να  κατεβάσει από την ηλεκτρονική εφημερίδα το κείμενό του .

Πού να φανταστεί ο κ. Σχινάς ότι  θα ζούσε άλλη  μια ακόμα  χαρά  εκεί .

 Μόλις ανέβηκε και μπήκε μέσα στο κτίριο  έπεσε φάτσα κάρτα  στην  κ. Αντα  Ψαρά  η οποία φαίνεται  οτι ανατρίχιασε  σύγκορμη  στη θέα του κ. Σχινά .

Διαφορετικά δεν εξηγείται ότι  κουνώντας του το δαχτυλό της  του είπε να φύγει και να εξαφανιστεί  από την εφημερίδα .

Τόση πολύ ευγένεια από την κ. Ψαρά που εμφανίζεται με καθημερινά της ρεπορτάζ  υπέρ  αδυνάτων πονεμένων και κυνηγημένων απανταχού της  χώρας  δεν το περίμενα .

Οπως  φαίνεται  η κ. Άντα   Ψαρά εφαρμόζει  τον κοινωνικό  αυτοματισμό  στον συνάδελφό της  και με το παραπάνω .

Συγχαρητήρια  κυρία μου .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας