Δεκ. 3, 2014

Στημενη Καταγγελια

Ο  δεξιός  βραχίονας της  Μαρίας  της Σιωπής   της ΕΣΗΕΑ   και του  λεβεντόπαιδου του  ΕΔΟΕΑΠ  Νίκου  Καρούτζου   χτύπησε  με περίσια χάρη τη φορά αυτή στο Μεικτό Συμβούλιο    της ΕΣΗΕΑ  .

Και  ενώ το όργανο  αυτό  δεν έχει  σχεδόν καμμία αρμοδιότητα  έγινε  βήμα  μιας μισαλόδοξης  επίθεσης  εναντίον της συναδέλφου  Ελένης  Αδριανού  εκλεγμένου μέλους του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού  Οργάνου .

Το Μεικτό  Συμβούλιο  είχε συγκληθεί  με απόφαση της Προέδρου  --  η Μαρία το συγκαλεί  όποτε της συμφέρει - για την περασμένη Δευτέρα  1 Δεκεμβρίου .

Και ενώ  δεν είχε απαρτία μια που τα περισσότερα μέλη του Μεικτού θεωρούν σαν  αγκαρία    την εμφάνισή τους  εκεί  και την κοπανάνε  συνέχεια  βρέθηκαν μερικά μέλη του Μεικτού καθώς και τέσσερα μέλη του  Δ.Σ.  .

Ηταν  η γραμματέας  κ. Μαριλένα  Κατσίμη  που  διακαώς επιθυμεί  την Κατσίμειο  Ακαδημία  ο  κ. Χρήστος Κυρίτσης  η  κ. Νανά  Νταουντάκη  απο τα πλέον έμπειρα  και ικανά στελέχη  της ΕΣΗΕΑ  και ο  κ.   Γιώργος  Φιλιππάκης .

Παρόλο  που δεν υπήρχε απαρτία η κ. Νανά Νταουντάκη  πολύ σωστά  είπε οτι μπορεί να γίνει  μια  ενημέρωση  για τις επισκέψεις ομάδας μελών του Μεικτού  σε διαδυκτιακές εφημερίδες  τη μέρα της πρόσφατης απεργίας .

Να όμως που κάποιοι όπως φάνηκε είχαν έρθει  προετοιμασμένοι  για επίθεση  στην συναδελφο Ελένη  Αδριανού  με επικεφαλής τον εκπρόσωπο  του Αντέννα  κ. Χρήστο Μαζανίτη  από τους ένθερμους υποστηρικτές της Μαρίας της Σιωπής .

Ο κ.  Μαζανίτης  με σοβαρό  ύφος  και μπόλικη  αγριάδα  όπως μου είπαν σηκώθηκε  στη μέση της αίθουσας  και ζητούσε επίμονα να  προχωρήσει σε  καταγγελία .

Η κ. Νανά Νταουντάκη  πολύ  σωστά του ζήτησε πολλές φορές  να σταματήσει  τις  ...  τρομερές του καταγγελίες  ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο  κ. Γιώργος Φιλιππάκης .

Από την πλευρά της  η κ. Κατσίμη άν και Γενική Γραμματέας   δεν έβγαλε κίχ  άν και ηταν  αυτή που θα έπρεπε  να προεδρεύει .

Ευτυχώς που  η κ. Νταουντάκη  πήρε την κατάσταση στα χέρια της  αλλά μπροστά  στο οργίλο   ύφος του κ. Μαζανίτη  αναγκάσθηκε να υποχωρήσει .

Τότε ακούσθηκαν δύο τρείς φωνούλες από  μερικά μέλη του Μεικτού  προς τον κ. Μαζανίτη : Νίκο  άφησέ το  για άλλη φορά ,  πράγμα που σήμαινε ότι  η επίθεση εναντίον της κ. Αδριανού  ήταν προσχεδιασμένη  από τον Δεξιό  Βραχύωνα της Μαρίας της Σιωπής .

Έτσι άν κάποιος άκουγε τον  κ. Μαζανίτη  θα καταλάβαινε τί είχε γίνει .

Η συνάδελφος κ. Ελένη Αδριανού  είχε προφανώς  καταγγείλει  τη στάση των  δημοσιογράφων στα κανάλια που δεν λέγανε κουβέντα για το Νίκο Ρωμανό .

Ελα  όμως  που  η καταγγελία της κ. Αδριανού  ενόχλησε  σφόδρα τον κ. Μαζανίτη  που ξεσπάθωσε  κατά πάντων  .

Ο  κ. Μαζανίτης  συνέχισε για πολύ  να διαβάζει και να  λέει τις απόψεις  του  που σε ορισμένα σημεία σε έκαναν να ανατριχιάζεις .

Στο τέλος ανέφερε  οτι ο ίδιος  και ο εκπρόσωπος στο Μεικτό  της  Real News κ. Χαλαβαζής  στιλοβάτης και αυτός της Μαρίας της Σιωπής  και δύο ακόμα μέλη του Μεικτού  θα προχωρούσαν σε  καταγγελία στο Πειθαρχικό σε βάρος  της κ. Ελένης Αδριανού .

Να θυμίσουμε όμως στους συναδέλφους μιά  παλιότερη θέση  του κ. Μαζανίτη   επίσης στο Μεικτό  πρίν από ένα χρόνο .

Τότε  ο αξιότιμος συνάδελφος  είχε ζητήσει  να μην συμμετέχει το ΠΑΜΕ  τύπου  και ΜΜΕ  στις πορείες   των  δημοσιογράφων  γιατί τον ενοχλούσε  .

Επισης ο κυριος Μαζανιτης ηταν αυτος που στηριξε με υπομνημα του τους δημοσιογραφους του ΑΝΤ1 που κατατρομοκρατησαν τους πολιτες την παραμονη των Ευρωεκλογων , επιτιθεμενος με μανια κατα της ΕΣΗΕΑ που τολμησε να τους επιπληξει.

Τι λέτε , σας  θυμίζουν τίποτα αυτα ;

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας