Δεκ. 3, 2014

Ντροπη σας Συναδελφοι

Αυτό που  συμβαίνει στο Διοικητικό Συμβούλιο  της ΕΣΗΕΑ  δεν περιγράφεται . Σήμερα έμαθα  ότι  το μέλος του  Δ.Σ.  Γιώργος Φιλιππάκης  με έγγραφό του  ζήτησε από την Πρόεδρο  και τη γενική γραμματέα  δια περιφοράς να βγεί επιτέλους ανακοίνωση  συμπαράστασης  στον  αγωνιστή Νίκο Ρωμανό του οποίου όπως  όλοι γνωρίζουν  η   ζωή του  κινδυνεύει  άμεσα από την απεργία πείνας  .

Μου είπαν επίσης οτι ο  Δημήτρης Τρίμης  έστειλε  στα  μέλη του Δ.Σ.  ανακοίνωση με περίπου  75 έως  80  υπογραφές  δημοσιογράφων  που συμπαραστέκονται στον Νίκο Ρωμανό .

Μετά από  αυτό  βγήκε στην αρχή   ένα  κωμικοτραγικό προσχέδιο  ανακοίνωσης το οποίο  μιλούσε αόριστα  για συμπαράσταση  στο Ρωμανό  χωρίς  ο συντάκτης του να   αναφέρει  έστω και μια λέξη για  την  εγκληματική  αδιαφορία   της Κυβέρνησης  που στην ουσία  εκδικείται  τον νεαρό  αντιεξουσιαστή .

Οπως  έλεγαν στους διαδρόμους της ΕΣΗΕΑ  ανέλαβε  να ξαναγράψει την ανακοίνωση ο  Τσαλαπάτης  με  αποτέλεσμα  να  εκδοθεί  μια  ουσιαστική  ανακοίνωση  που όμως βγήκε κατά πλειοψηφία .

Δηλαδή βρέθηκαν στο  Δ.Σ.  του Σωματείου μας    μέλη του τα οποία αρνήθηκαν να  υπογράψουν για το πλέον στοιχειώδες  πράγμα  .  Για  να σωθεί  ο νεαρός αντιεξουσιαστής  και να του δοθεί το δικαίωμα  να βγαίνει από το κάτεργο του Κορυδαλλού  και να πηγαίνει στα ΤΕΙ  Πειραιά να σπουδάζει όπως γινόταν μέχρι  πρότινος .

Και  από δώ και πέρα  ξεκινά η φρίκη και η ντροπή  για τα μέλη του Δ.Σ. που  μειοψήφισαν .

Ποιοί είναι ?

Μα  ποιοί  άλλοι  από τα τρία μέλη  της παράταξης των ενωμένων  δημοσιογράφων  δηλαδή την  Πρόεδρο  του  Σωματείου  Μαρία  Αντωνιάδου  τον ταμία  Δημήτρη Κοταρίδη  και τον  παρατρεχάμενο  της παράταξης Μάκη  Διώγο .

Από κοντά  και ο Κυρίτσης με την Γυπάκη  για να μην χαλά  η ενότητα της Δεξιάς .

Ευτυχώς υπέρψήφισαν  τα μέλη του Δ.Σ.  Κατσίμη, Τρίμης, Γιουκάκης  και  φυσικά  οι  Φιλιππάκης, Τσαλαπάτης  και Νανά  Νταουντάκη .

Βέβαια  θα μου  πείτε οτι νωρίς  επιτέλους ξύπνησε η  ΕΣΗΕΑ  και έβγαλε  μια ανακοίνωση  της προκοπής .

Άλλωστε  εδώ δεκάδες  συνάδελφοι πεθαίνουν από την  πείνα  και η   Μαρία της Φρίκης και της Σιωπής    ασχολείται με  εκδηλώσεις  για την αυτοπροβολή της αλλά και φανφάρες  που  όμως στοιχίζουν .

Για  σκεφτείτε  συνάδελφοι ότι  η Αντωνιάδου ,  έφτασε η χάρη της μέχρι το  Προεδρικό Μέγαρο για να καλέσει τον Παπούλια  στην ΕΣΗΕΑ  για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της .

Να σκεφτείτε  μάλιστα ότι  έφερε  τεχνίτες και μαστόρους  που έτριψαν  μάρμαρα, σκάλες  και ντουβάρια της ΕΣΗΕΑ  για να  λάμπεί  'οπως έλεγε  μια και θα αριβάρει ο Παπούλιας  .

Τί να πεί κανείς .  Η φιλοδοξίες της  δεν περιγράφονται .

  Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας