Νοε. 13, 2014

Μαλλια Κουβαρια

Πραγματικό ρεσιτάλ  αξιοπρέπειας  αλλά και  συνδικαλιστικό ήθος  απέδειξε  ότι  έχει η κ. Νανά  Νταουντάκη  με τον  τρόπο  που αντιμετώπισε  την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ , κ. Αντωνιάδου .

Οπως έμαθα  τόσο από  λιγοστούς εργαζόμενους  αλλά και  μέλη του Δ.Σ.  η  πρόεδρος  της  πλειοψηφίας  ελέω Τρίμη  κ. Αντωνιάδου  με ουρλιαχτά αλλά και  λανθασμένους χειρισμούς  για το τί λέει  το  έρημο  το καταστατικό της Ένωσης , προσπάθησε την περασμένη Τρίτη  να  συζητήσει  το  Δ.Σ.  θέματα που  έχουν σχέση με τα οικονομικά του σωματείου  ενώ    για  κάποιο λόγο  απουσίαζε ο ταμίας κ. Κοταρίδης .

Έξαλη η  Παπαδιά  και μέλλουσα  όπως μου λένε  άνθρωποι της παράταξής της  υποψήφια βουλευτής  εξύβρισε την κ. Νταουντάκη με αποτέλεσμα η  τελευταία   διαμαρτυρόμενη έντονα  να  σηκωθεί και να φύγει από το Δ.Σ.

Η  Πρόεδρος  το τελευταίο διάστημα  δεν μπορεί να  συγκρατήσει τα νεύρα  της  με αποτέλεσμα  και άλλο  μέλος του Δ.Σ.  ο  κ. Γιώργος Φιλιππάκης  να αποχωρήσει  διαμαρτυρόμενος  για τα καμώματα της  Παπαδιάς .

Και να σκεφτεί κανείς ,  ότι στην ουσία η Κ. Νταουντάκη  προσπάθησε να  διασφαλίσει  το κύρος και την αξιοπρέπεια  του Δ.Σ   αλλά που η Παπαδιά να το καταλάβει.

Οι  πληροφορίες λένε  ότι ο   Ταμίας  κ. Κοταρίδης  με εισήγηση που θα  καταθέσει  στο  Δ.Σ.  θα ζητήσει  ορκωτούς  λογιστές για να ελέγξουν τα οικονομικά της Ένωσης αλλά και όλη τη διαχείρηση  του σωματείου τα τελευταία  20  χρόνια .

Οι  δύο  εγγέφαλοι  της ένωσης  ο  Τρίμης και η  Αντωνιάδου  προσπάθησαν λέγεται να τον μεταπείσουν αλλά  ο κ. Κοταρίδης που θεωρείται έντιμος  άν και  τον τουμπάρουν πολλές φορές  Παπαδιά και Τρίμης έχει κολήσει  στους ελέγχους .

Ταμίας είναι, χρήματα διαχειρίζεται  και φαίνεται ότι γνωρίζει απέξω και ανακατωτά  τον τρόπο που κάποιοι  λαμβάνουν κάποιες αποφάσεις  από την πλειοψηφία .

Βέβαια όπως μου είπαν κάποιοι  η κ. Πρόεδρος και οι σύν αυτώ  έχασε το μεγάλο παιχνίδι  πρόσφατα σε μια  παταγώδη  συνεδρίαση  όπου  είχε μείνει μόνο με δύο από τους  υποτακτικούς της .

Τον  γίγαντα  Μάκη Διόγο   και την ...  Ακαδημαική  κ.  Κατσίμη .

Πέντε μέλη του  Δ.Σ.  οι  Τσαλαπάτης,  Νταουντάκη , Φιλιππάκης  και παραδόξως  Κυρίτσης  και  Γυπάκη πήραν μια  σημαντική απόφαση  για τα όσα εκπληκτικά συμβαίνουν στο ΕΤΑΠ  ΜΜΕ  και στο μαγαζί του  κ. Βρούτση .

Με εκπληκτικές τοποθετήσεις  ο Δημήτρης Τσαλαπάτης  αφού  ξανάστειλε  για σπουδές τον ακριβοπληρωμένο  δικηγόρο  της  ΕΣΗΕΑ  που αποφάσισε και προσέλαβε η  Παπαδιά κ.Αποστόλη Τσαλαπάτη  πέτυχε  να υπερψηφιστεί  η πρότασή του  για να ξεκαθαρίσει  επιτέλους  άν ήταν νόμιμες  οι αποφάσεις της διοίκησης του ΕΤΑΠ  ΜΜΕ  μια που δεν κάλεσαν ποτέ στην ώρα τους  τους εκπροσώπους της ΕΣΗΕΑ στο  Δ.Σ. του  ΕΤΑΠ  ΜΜΕ .

Άλλωστε ο Δημήτρης Τσαλαπάτης  όποτε θέλει  μετατρέπει  σε  φοιτητή τόν κ. Απόστολο ...

Επιπλέον αποφασίσθηκε  να σταλούν επιστολές στον Βρούτση  για τις  παλινοδίες του  και κυρίως στον Επιθεωρητή Δημόσιας  Διοίκησης  κ. Ρακιντζή για το άν είναι  νόμιμες οι αποφάσεις Βρούτση και  κ. Αντωνοπούλου .

Η  φιλτάτη    Παπαδιά  κέρωσε μόλις άκουσε  το όνομα του Επιθεωρητή  Ρακιτζή και  τα στήλωσε  σαν Κυπριακό γαιδουράκι .

Ελα όμως που οι ψηφοφορίες έβγλαν άλλα αποτελέσματα και μάλιστα  σε βάρος της κ. Αντωνιάδου .

 Οπως μου λένε  κάποιοι  στην ΕΣΗΕΑ  η  Παπαδιά  στέλνει  τη μια μετά την άλλη  τις επιστολές  σε  ηθοποιούς καλλιτέχνες και ιδιοκτητες θεάτρων αλλά   και  στους μεγάλους κινηματογράφους για να βάζουν τσάμπα  μέσα τους  απένταρους  δημοσιογράφους .

Αυτή η Πρόεδρος  νομίζει ότι ηγείται  φιλόπτωχου ταμείου .  Ποτέ της δεν μπόρεσε να  υψώσει φωνή στα  αφεντικά της στην Κυβέρνηση και να τους υποχρεώσει  να  μπούν δωρεάν όπως προβλέπεται από το νόμο  στα δημόσια θεάματα  οι εξαθλιωμένοι δημοσιογράφοι .

Έχει δε  τόσο καβαλήσει το καλάμι  η κυρία  που νομίζει  ότι βρίσκεται στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών  και δίνει ελεημοσύνες  .

Κυρία Αντωνιάδου  άν  ποτέ αποφασίσεις  να κάνεις συνδικαλισμό και όχι επαιτεία  απότους θεατρικούς επιχειρηματίες  σίγουρα θα μάθεις να κάνεις και συνδικαλισμό  και στην ΕΣΗΕΑ  που αγάπησες  πολύ  από τη μέρα  που κάποιοι  δυστυχώς σε ψήφισαν  για Γενική Γραμματέα  .

Οπως φαίνεται δεν είναι τυχαία η  εμπιστοσύνη που   δείχνουν στο πρόσωπό σου οι εργοδότες.....

Και βέβαια  όπως μου λένε  όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα  στην Ακαδημίας 20  δουλέυεις  ψιλό γαζί ακόμα και τους άνεργους  μια που τους έβαλες  στα σεμινάρια για να πάρουν  1200  ευρώ  μετά από 300  ώρες διδασκαλίας στα  διάφορα ΚΕΚ .

Φαίνεται όμως ότι δεν τους είπες  την αλήθεια  μια που σαν πληρωθούν η ΕΣΗΕΑ  είναι υποχρεωμένη να τους δώσει αποδείξεις  και αυτοί με τη σειρά τους  θα πρέπει να τις  καταθέσουν στην Εφορια  .

Εκεί θα πέσει το γέλιο της Αρκουδας .

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας