Νοε. 12, 2014

Αβε Μαρια

Sold  out  έκανε σήμερα  η Εφημερίδα των Συντακτών λόγω του άρθρου της Μαρίας της Σιωπής στην ΕΣΗΕΑ που φιλοξένησε σε δεξιά σελίδα.

Σε όλο το Σύνταγμα ψάχναμε απεγνωσμένα  να βρούμε το απόγευμα ένα φύλλο. Τελικά ο περιπτεράς στην   Πανεπιστημίου μας έδωσε το δικό του.

-«Α μα είναι για την Πρόεδρο είπε… Εντάξει»  Και στην αρχή δεν ήθελε και λεφτά.

Φάτσα κάρτα η Μαρία με την Γιάννα –τι Λωζάνη τι Κοζάνη-δύο αντισυστημικές μαζί  τάραξαν τα νερά. Σε τέτοιο  βαθμό μάλιστα που ο Ψυχάρης απελπισμένος πούλησε , μέσα στην απόγνωση,  τον ΔΟΛ στον εαυτό του Δηλαδή προχώρησε σε τζάμπα συγχώνευση των εφημερίδων των περιοδικών  του Λαμπράκη και του ΙΝ .gr στην προσωπική του εταιρία για να μην πληρώσει αποζημιώσεις στον κόσμο.

Ύστερα  από όλα αυτά πώς να μην οδηγήσει η κ. Πρόεδρος στα βράχια τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, μια και την είχαν εγκαταλείψει ήδη  ο Τρίμης στις Βρυξέλλες, ο Κοτταρίδης στο Μαξίμου και ο Διόγος στη γωνία να παριστάνει την κότα με αυτά που τον περιμένουν με  όσα κάνουν με τον Μπούση. Όσο για το άρθρο της Προέδρου  βάζει στην ίδια βάρκα εργαζόμενους και εργοδότες ΜΜΕ  και συντάκτες και μας δίνει όλους στεγνά «Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τα Μέσα Ενημέρωσης και κατ’ επέκταση δεν εμπιστεύεται τους δημοσιογράφους¨»

Δεν είναι ότι λέει  αυτό που βολεύει τα αφεντικά, ούτε ότι λέει ψέματα. Αυτό που μας ανησυχεί είναι πώς θα κοινωνήσει την Κυριακή….. 

 

Επί  του πιεστηρίου

 Ο Καρούντζος έκανε ένα πέρασμα  το απόγευμα από τον ΕΔΟΕΑΠ, επειδή Μιχαλακούκος ( διευθυντής) και Καινούργιος (δικηγόρος) ήθελαν  κάλυψη για μετακόμιση εγγράφων με προσωπικά δεδομένα.

Ιχνηλατης

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας