Νοε. 10, 2014

Μια ακομα απαντηση στο Προεδρειο της ΕΣΗΕΑ

Κούρσα απελπισίας και λάσπης στην ΕΣΗΕΑ

για να  κουκουλώσουν το μπάχαλο με την έκρηξη…… 

Αντωνιάδου,  Καρούντζος και Διόγος με τον  Μπούση από δίπλα  έχουν επιδοθεί σε μια κούρσα απελπισίας και λάσπης  για να κουκουλώσουν το μπάχαλο στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ.

Ασε που τρέμουν τις αποκαλύψεις , μήπως και ανοίξει η όρεξη σε κανένα Εισαγγελέα  και ψαξει   το θέμα.

Βλέπετε υπάρχει και προηγούμενο με την φωτιά που έκαψε την είσοδο της ΕΣΗΕΑ. Η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη και ο ανακριτής  είχε καλέσει σε απολογία τον Μπούση και κάποιον από το τότε προεδρείο αλλά τώρα μάλλον θα συμπληρωθεί και με τα καινούργια.

Η έκρηξη στον 6 ο  όροφο  έγινε, οι  παραβάσεις του ΓΟΚ , τον κίνδυνο με τα ασανσέρ και τον μετασχηματιστή  της ΔΕΗ με το λιωμένο καλώδιο στο υπόγειο είναι υπαρκτά ζητήματα.

Και επειδή κάποιος τόλμησε να το αμφισβητήσει. Έχουμε και λέμε

-Το ομολογεί το ΔΣ.  Δηλαδή όσοι ήταν παρόντες  σε πρόσφατη συνεδρίαση του βράβευσε και σωστά τον υπάλληλο  ο οποίος  πρόλαβε να μην  εξαπλωθεί η φωτιά στον 6ο όρφοφο.

-Ο Μπούσης τρομοκρατημένος έφτιαξε μια έκθεση-μαιμού που την έδωσε στον Β Αντιπρόεδρο να την υπογράψει αναφέροντας ότι δήθεν δεν έγινε έκρηξη και για αυτό δεν φώναξαν την πυροσβεστική. Ανέθεσαν όμως σε μια εταιρία να τα αλλάξει όλα  για να κουκουλωθούν οι ευθύνες. Και άλλαξαν  την έκθεση για να μην τους κλείσουν μέσα.Λες και πρόκειται να γλυτώσουν με όλα αυτά που γίνονται.

Α ναι  είναι και ο υποσταθμός στο υπόγειο .Τα στοιχεία του είναι « C-125 διανομής ηλεκτρικής ενέργειας» και έχει τοποθετηθεί εκεί από το 1964.

Τα συμπερασματα δικα σας συναδελφοι.

 

Και η αποδειξη για του λογου το αληθες

ΑΠΟΦΑΣΗ 71/2014

ΘΕΜΑ: ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΥ ΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ

Το Δ.Σ., μετά από εισήγηση του μέλους …………………. αποφασίζει ομόφωνα:

Να ευχαριστήσει τον εργαζόμενο στην ΕΣΗΕΑ……………………………., για την προσφορά και τη συμμετοχή του στο συμβάν της Παρασκευής, 17 Οκτωβρίου 2014, σχετικά με τη διαρροή του ρεύματος και των ζημιών που υπέστη ο 6ος όροφος του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ) , 

την έγκριση ποσού, ύψους 200 ευρώ, ως χρηματική επιβράβευση, το οποίο θα του καταβληθεί, στο τέλος του μήνα, στη μισθοδοσία του κ. Κεχαγιαδάκη-(σύμφωνα με την πρόταση………………………). 

Ιχνηλατης

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας