Νοε. 4, 2014

Για ενα κατουρημα …… τη χτυπησε το ρευμα

Κοίτα ρε φίλε δημοσιογράφε τι κινδύνεψες να πάθεις.

Και ενώ η  προεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Αντωνιάδου  πήγε στη διπλανή της τουαλέτα για την φυσική της ανάγκη, μόλις άνοιξε  την  πόρτα  του WC  την χτύπησε το ρεύμα .

Τώρα άν με ρωτάται  τί θα έκανε το  ... χοντρό της ή το... ψιλό της δεν γνωρίζω .

Οπως αποδείχτηκε  στην τελευταία συνεδρίαση του  Δ.Σ.  που ήταν να κλαίς  και να γελάς  αποδείχθηκε  από τον Τσαλαπάτη  αλλά και  άλλους ότι  το κτίριο της ΕΣΗΕΑ  είναι  για ... γκρέμισμα .

Από που να αρχίσω και πού να τελειώσω  δεν γνωρίζω  αλλά σίγουρα  μην μπαίνετε  πολλά άτομα στο κτίριο γιατί φαίνεται ότι είναι  στα μαυρα του τα χάλια .

Από κάτω περνά το ρέμα του Ιλισσού  έχει   στα υπόγεια τρία ή τέσσερα πηγάδια που βγάζουν μπόλικο νεράκι,  οι ηλεκτρολογικές του εγκαταστάσεις είναι ένα δράμα  ενώ η ΔΕΗ  έχει  κάτω από το κτίριο  κάνα  δυό υποσταθμούς παμπάλαιους  που διοχετεύουν ρεύμα στη Βουλή τις γύρω πρεσβείες  και αλλού,

Μάλιστα ο  πολυπράγμων  Τσαλαπάτης, όχι προς Θεού ο  Απόστολος αλλά ο Δημήτριος  τα είπε χύμα στον Διόγο που  σαν Β Αντιπρόδρος  έχει την ευθύνη του κτιρίου  ότι δεν κάνει τίποα .

Θυμάστε πρόσφατα  την έκρηξη που έγινε  στον έκτο όροφο και απο τύχη το κτίριο δεν άρπαξε φωτιά?  

Έ  λοιπόν  η ιστορία αυτή κράτησε για τρείς ολόκληρες ώρες όπως μου μετέφεραν  ενώ στην υπόθεση έχει χώσει όπως πάντα την ουρίτσα του  και ο διευθυντής των υπηρεσιών της ΕΣΗΕΑ   ο κ. Μπούσης .

Με πολλές  εκρήξεις  και φωνές ο Φιλιππάκης  τα είπε χύμα  στην Αντωνιάδου  και  την παρέα της γιατί  ο Μπούσης αν και γνώριζε από την περασμέν η Πέμπτη  οτι  την περασμένη Δευτέρα  3 Νοέμβρη  2014  δεν θα λειτουργούσε το διαδίκτυο  στην ΕΣΗΕΑ  δεν  ενημέρωσανε κανένα .

Επιπλέον ο Δημήτρης  Τσαλαπάτης που γνωρίζει όλες τις  προχειροδουλειές που  έχουν  γίνει στο  κτίριο  τους είπε για το μαύρο χάλι που έχει η ΕΣΗΕΑ ενώ τόνισε  όπως λένε οι κακές γλώσσες  για το χάλι των καλωδιόσεων για τα ασυντήρητα  ασανσέρ  για το κλοφέν που υπάρχει  στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ  και ότι άλλο  θέλει  ο κάθε  πικραμένος  .

Η  Νανά  Νταουντάκη   αναφέρθηκε και εκείνη  στο θέμα του κτιρίου αλλά το αυτί της κ. Αντωνιάδου  δεν ίδρωνε  .

Μάλιστα πολλά μέλη του Δ.Σ.  ζήτησαν να μάθουν  άν κινδυνεύει η ζωή τους  άν πάνε  στην  τουαλέτα για τη φυσική τους ανάγκη .

Μή γελάς φίλε μου  δημοσιογράφε  γιατί  φαντάσου τη στιγμή που ανακουφίζεσαι  να  χτυπήσει τα τρυφερά σου οπίσθια το ρεύμα  όπως παρα΄ τρίχα να την πάθει η  κ. Πρόεδρος .

Και   εκεί που είχε ανάψει η συζήτηση  κάποιο μέλος  του Δ.Σ.  μου είπαν ότι θυμήθηκε  και πάλι  την  ανυπαρξία της καταγραφής των πρακτικών  με αποτέλεσμα  να γίνουν μαλλιά κουβάρια .

Είχε και άλλα  τρελλά  και ανάποδα το τελευταίο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ  με τα κατορθώματα  της Διοίκησης του ΕΤΑΠ  ΜΜΕ αλλά και του υπουργού του κ. Βρούτση αλλά αυτά  θα τα πούμε αργότερα.

Πιρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας