Νοε. 4, 2014

Κατσιμειος Ακαδημια

Δημοσιογράφοι  προσοχή .

Η πλειοψηφία του  Δ.Σ. της ένωσής σας  φαίνεται ότι έχει βάλει για καλά στο μυαλό της  να φτιάξει  με τα λεφτά της ΕΣΗΕΑ  τον  7ο  όροφο του  κτιρίου της οδού Ακαδημίας 20  για να γίνει το κέφι  και το  τρελό  όνειρο  της Γενικής Γραμματεώς  κ. Μαριλένας Κατσίμη .

Η  κ. Κατσίμη  που κατάφερε με τις ευλογίες  της κ. Μαρίας Ανωνιάδου  προέδρου της ΕΣΗΕΑ  και  κυρίως  του  Δημήτρη Τρίμη μέλους του Δ.Σ.  της ένωσης  να πάρει απόφαση για  το  δαπανηρό  και  ... κολοσιαίο αυτό έργο  σε καιρούς  πείνας και εξαθλίωσης 1000  και πλέον δημοσιογράφων,  πέτυχε  να  παρθεί απόφαση από την πλειοψηφία  και ένα μέλος της παράταξης του Σόμπολου  .

Η δαπάνη  για τον περιβόητο  7ο  όροφο θα φτάσει άν τελικά  γίνει το νέο  deal  περισσότερα από  180.000  ευρώ  ενώ  χιλιάδες  άνεργοι δημοσιογράφοι  πεινάνε και περιμένουν πώς και πώς τα Χριστούγεννα που έρχονται  να τους δώσουν  500  ευρώ  σαν  βοήθημα  και άν έχουν παιδάκια  από ένα κατοστάρικο ακομα.

Το  ...  φρικτό όνειρο της  κ. Κατσίμη  και της παρέας της είναι να γίνει η περιβόητος  Κατσίμειος  Ακαδημία  όπως  λέει  χαριτολογώντας σε στιγμές κεφιού  ο  μέγας δικηγόρος  της ένωσης   κ. Αποστόλης Τσαλαπάτης  ο οποίος   εργάζεται  καθημερινά  για να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά .

Για  την υπόθεση μου είπανε ότι   στο  συμβούλιο της Τρίτης  4 Νοεμβρίου 2014  ο  Δημήτρης Τσαλαπάτης  έχοντας γερή επιχειρηματολογία  κόλησε την κ. Κατσίμη στον τοίχο   τόσο για  τις  ... επιχειρηματικές  της δραστηριότητες  με την πολυδάπανη κατασκευή του 7ου  ορόφου  .

 Τα ουρλιαχτά της κ. Κατσίμη  που έχει  φέρει  για την υπόθεση αυτή τον καθηγητή του  Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πλειό , όπως η Αντωνιάδου  τον καθηγητή  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  κ. Φωτιάδη ακουγόταν έξω από την αίθουσα του  Συμβουλίου .

Εκτός από τον Τσαλαπάτη  και η Νανά Νταουντάκη  αρνήθηκε να ακολουθήσει  τα ολισθήματα της κ. Κατσίμη  ενώ στό  ίδιο μήκος κύματος  κινήθηκε και ο Γιώργος Φιλιππάκης  που τους έχει  καταγγείλει  εδώ  και καιρό  την   Ακαδημια της Κατσίμη από την ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ .

Μάλιστα αρνήθηκε να συμφωνήσει με την Κατσίμη  όλως παραδόξως  ο κ. Κυρίτσης και η κ.  Γυπάκη  .

 Στο παρελθόν ο Κυρίτσης  είχε συμνφωνήσει με την δημιουργία της Ακαδημίας  αλλά είπε ότι δεν  αντελήφθη  τί ψήφιζε.

Το καταπληκτικό στην υπόθεση μαθαίνω ότι είναι  ένα ακόμα έξοδο  αλλά και μια  κομπίνα .

Σε  προηγούμενες συνεδριάσεις  το Δ.Σ. της ένωσης  ψήφισε  να δωθούν στον συνεργάτη της ένωσης  αρχιτέκτονα  κ. Λαχανά  3000  ευρώ για να  κάνει έρευνα  για τις  ανάγκες κατασκευής  του 7 ορόφου .

Το ποσό βγήκε   αλλά το κόστος  της δαπάνης  φτάνει με ΦΠΑ τις; 180.000  ευρώ .

Ακούστε  τώρα τα ωραιότερα  κ.κ. δημοσιογράφοι.

Οπως είπε  η  κ. Κατσίμη  στον έβδομο θα στεγαστεί  η Ακαδημία,  κάποια διαμερίσματα  θα νοικιαστούν ενώ πάνω στην ταράτσα του κτιρίου θα γίνειο Ρούφ  Γκάρντεν  για να νοικιαστεί  .

Αντε  τώρα να με πείσεις  εμένα τον κακόπιστο  ότι  δεν θα χαρίσουν σε κάποιον άλλο κολλητό τους το Ρούφ Γκάρντεν  όπως έκανε η γνωστή Παπαδιά  με τον πρωτο όροφο της ΕΣΗΕΑ και το ισόγειο  που το χάρισε  σε φίλο της .

Δημοσιογράφοι  ξυπνήστε  και  τραβήξτε το αυτάκι της κ. Κατσίμη όσο είναι ακόμα καιρός  .

Σε  καιρούς  πείνας τα 180.000  ευρώ κάποιοι τα χρειάζονται .

Πυράνχας .

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας