Οκτ. 22, 2014

Τα Σα εκ των Σων

Στα παλιά τους  τα άμφια 

γράφουν δικαστικές αποφάσεις

  Ούτε    απ΄ έξω από το ραδιόφωνο της Εκκλησίας, στην οδό Αθηνάς κοντά στην Ομόνοια, να μην μπορεί να περνάει   εργαζόμενη του σταθμού επειδή δικαιώθηκε  με την 2811/2014 απόφαση  του Πρωτοδικείου ζητάει η Εκκλησία της Ελλάδος , με εργοδοτική πρακτική τύπου  Goldman Sachs.

  Ανάλογο κλίμα επικρατεί και με την μη εφαρμογή των όρων  της τελεσίδικης δικαστικής απόφασης, που προβλέπει από τις αρχές του 2014, την επιστροφή στη θέση και την εργασία της, της δημοσιογράφου στο γραφείο τύπου τη Ι. Συνόδου, από όπου απολύθηκε καταχρηστικά το 2011 αλλά τελικά, δικαιώθηκε.

  Με ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται αύριο, ο ραδιοφωνικός σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος που διοικείται από την ΕΜΥΕΕ, με πρόεδρο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και συντονιστή – διευθυντή τον Αλ. Κατσιάρα (αποσπασμένο θεολόγο δημόσιας εκπαίδευσης), ζητεί «να απαγορευθεί στη δημοσιογράφο (μέλος της ΕΣΗΕΑ) Θεοδοσία  Αντωνέλλου,  να πλησιάζει το σταθμό σε απόσταση  τουλάχιστον 100 μέτρων από την έδρα  του» επειδή δήθεν, « απειλείται η λειτουργία του σταθμού».

  Το Σαββατοκύριακο  είχε γίνει άφαντος ο διευθυντής του σταθμού προκειμένου να γλυτώσει την αυτόφωρη διαδικασία,  λόγω μη εφαρμογής δικαστικής απόφασης ,  με αποτέλεσμα να επιληφθεί ,το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, όπου προσήχθησαν όμως να καταθέσουν εργαζόμενοι.   

Σε αντίθεση με το κήρυγμα της Κυριακής από τον άμβωνα, η Εκκλησία σε ρόλο εργοδότη, βάζει τους πιστούς της  να σφαχτούν μεταξύ τους.

  Την στάση της διεύθυνσης του σταθμού καταγγέλλει με ανακοίνωση της, η ΕΣΗΕΑ. Στο σχετικό  όμως κείμενο, έκανε λίφτινγκ η πρόεδρος,  (εκκλησιαστική συντάκτρια  του Βήματος),προφανώς λόγω των δεσμών της με εκκλησιαστικούς υπαλλήλους , οι οποίοι συστήνονται και ως εκπρόσωποι πατριαρχείων.

  Πρόκειται για  στυγνή λογοκρισία από την δεξιά του Κυρίου στην ΕΣΗΕΑ.

  Δεν είναι τυχαίο εξ άλλου ότι στο κτίριο του παλιού κακουργιοδικείου στην περιοχή του Ψυρρή ( Αγ. Ελεούσης 4), που ανήκει στην Αρχιεπισκοπή, διεξήχθησαν  σεμινάρια  (δήθεν) εκκλησιαστικής δημοσιογραφίας (Δεκέμβριος 2013 - Απρίλιος 2014)  με κόστος συμμετοχής 80 ευρώ ανά άτομο και με κράχτη  για ρεκλάμα,  στη σχετική διαφημιστική καταχώρηση της Αρχιεπισκοπής, το όνομα της προέδρου της ΕΣΗΕΑ.

 Ιχνηλατης

 

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας