Οκτ. 22, 2014

Παν… μετρον Αριστον

΄Σε μια  δίχως προηγούμενο κομπίνα  για την εγγραφή του κ. Παναγιώτη  Παναγιώτου  γνωστού στην δημοσιογραφική  πιάτσα  ώς  Παν Παν  έφτασε ο κ. Τρίμης μαζί με την στενή του συνεργάτιδα  Γ.Γ. της ΕΣΗΕΑ  κ. Κατσίμη και βέβαια την ανοχή και υποστήριξη της  προέδρου της Ένωσης  κ. Αντωνιάδου .

Ο  γνωστός Παν Παν  τον καιρό που βρισκόταν σε ημέρες δόξης  στην  πάλαι ποτέ  ρημαγμένη ΕΡΤ σαν  διευθύνων σύμβουλος  είναι γνωστό πόσους δημοσιογράφους κυνήγησε και έδιωξε  για να κάνει το κέφι του  στα  αφεντικά του ΠΑΣΟΚ που τον ειχαν διορισει .

Σημερα ο  Παν Παν εργάζεται στο συγκρότημα  του  κ. Φώτη Μπόμπολα  και συγκεκριμένα στο ΕΘΝΟΣ  απόπου και υμνεί την συγκυβέρνηση.

Για την ιστορία και μόνο  φίλοι μου σας λέω  ότι στο παρελθόν ο Παν Παν αποφάσισε να γίνει μέλος  της ΕΣΗΕΑ  . Αυτό ηταν πάντα  το μεράκι του .

Παλαιότερα  τα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ  δεν τον έγγραφαν και ο κ. Παναγιώτου κατέφυγε στο Μεικτό  όπως είχε το δικαίωμα.

Έλα όμως που και το Μεικτό  δεν τον έγραφε  στην  Ένωση  μια που γνώριζε τα κατορθώματά του .

Πρόσφατα   όπως έμαθα  ο Παν Παν κατέφυγε και πάλι  στο Μεικτό  όπου όμως βρέθηκε ένας  δημοσιογράφος που δεν φοβήθηκε  και του έκανε ένσταση .

Πρόκειται για τον παλιό συνάδελφο  κ. Δημήτρη  Σαπρανίδη τον οποιο ο ιδιος ειχε απολυσει αφου προηγουμενως του ειχε κανει δυσμενη μεταθεση στη Ραδιοτηλεοραση.

Ο  Παν Παν  κατέφυγε στα  δικαστήρια  και πέτυχε βέβαια  να βγεί  απόφαση υπέρ του με δικηγόρο  τον γνωστό πρώην υπουργό  Δικαιοσύνης της Συγκυβέρνησης  κ. Αντώνη Ρουπακιώτη  .

Το σημερινό Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ  την περασμένη Τρίτη  μια που η Κατσίμη με εντολή Τρίμη επανέφερε  το θέμα της εγγραφής του  έγινε κούλουβάχατα .

Από την μειοψηφία  οι  Τσαλαπάτης, Νταουντάκη  και Φιλιππάκης  αρνήθηκαν ακόμα και να συζητήσουν  το θέμα ενώ  μυστιριωδώς συντάχθηκε μαζί τους και ο  κ. Κυρίτσης  όπως μαθαίνω.

Μάλιστα  έμαθα ότι στο  συμβούλιο της Τρίτης  21 Οκτωβρίου  ο κ. Τρίμης έφτασε στο σημείο να πεί στον  κ. Τσαλαπάτη οτι  < ο  Παν Παν  είναι φίλος μου >.

Με άλλα  λόγια ο Τρίμης και η παράταξή   του  η Συσπείρωση  φροντίζουν με κάθε τρόπο για την εγγραφή του Παναγιώτου  γνωστού για τις αντεργατικές του  ενέργειες  σε βάρος δεκάδων συναδέλφων  στην ΕΡΤ.

Βέβαια  κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στα δικαστήρια η  νομική υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ  απλά παραβρέθηκε εκεί δια της  κ. Σαλαβράκου αλλά  δεν είπε και τίποτα για τους λόγους που δεν  γινόταν η εγγραφή του Παναγιώτου στην ΕΣΗΕΑ  και κυρίως για την αντισυναδελφική του συμπεριφορά .

Κατά  πάγια τακτική  η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Αντωνιάδου  προσπάθησε  πολλές φορές να βάλει το θέμα σε ψηφοφορία  αλλά όπως έμαθα  η μειοψηφία αρνήθηκε  και ετοιμάσθηκε να φύγει  με πρόταση της κ. Νανάς  Νταουντάκη  .

Καλό θα είναι κάποια στιγμή  και οι  συνάδελφοι  μέλη της Ενωσης  να αρχίζουν να καταλαβαίνουν  ότι οι δύο παρατάξεις που ελέγχουν  το Δ.Σ.  της Ενωσης  όχι μόνο διαπλέκονται  αλλά  αρνούνται ακόμα  και στο να προχωρήσουν στην  εκκαθάριση του Μητρώου  από  μέλη  που  δεν πληρούν τις προυποθέσεις  .

Φαίνεται οτι η υπόθεση Παν Παν θα  απασχολήσει και πάλι  το Δ.Σ.  της ΕΣΗΕΑ  μια που ο Τρίμης και η παρέα του  έχουν αναλάβει την υποχρέωση να τον εγγράψουν ώς μέλος .

Παντως δεν εχουμε καταλαβει ακομα, πως η Γ.Γ. Μ. Κατσιμη και ο Αντιπροεδρος Γ. Γιουκακης  που εχουν διωχθει προσωπικα απο τον πρωην Προεδρο της ΕΡΤ Παναγιωτη Παναγιωτου επιθυμουν διακαως την εγγραφη του στην ΕΣΗΕΑ. 

Να υποθεσουμε οτι ειναι ανωθεν εντολη ?

   Πυρανχας

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας