Απρ. 6, 2017

ΠΟΣΠΕΡΤ : Καλεσμα τη Δευτερα 5 Οκτωβριου στις 15,00 στο studio E


                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
                                                                 
Αγία Παρασκευή, 28/09/2015

Συνάδελφοι, 
τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, ώρα 15:00, στο studio E της ραδιοφωνίας θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εργαζομένων που καλύπτονται από την ΠΟΣΠΕΡΤ, χωρίς διαχωρισμούς, ώστε να γίνει ενημέρωση για καίρια θέματα που μας απασχολούν. 

Η απόφαση αυτή της ΠΟΣΠΕΡΤ έχει ληφθεί προ πολλού, αλλά η επικαιρότητα με συμφωνίες ή μη στα μνημόνια, με το μεγαλειώδες δημοψήφισμα του ΟΧΙ και αμέσως μετά τις εκλογές, δεν έδινε τα περιθώρια γι’ αυτή τη συγκέντρωση ώστε να είναι μαζική για την όσο δυνατόν ενδελεχή ενημέρωση για τη συνέχεια και το μέλλον της ΕΡΤ, της χρηματοδότησής της, τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικού - για τον οποίο γνωρίζετε ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει προσφύγει στον ΟΜΕΔ επειδή το σχέδιο της διοίκησης ακυρώνει εκτός από τις ΣΣΕ και οποιοδήποτε δικαίωμα μπορούσε να έχει ο κάθε εργαζόμενος και πόσο μάλλον σε μια εταιρία ραδιοτηλεοπτικού προϊόντος. 

Λόγω του ότι εξυφαίνονται πολλά σενάρια που εκτός από τον διαχωρισμό των εργαζομένων σε πατρικίους και πληβείους και τους επιμέρους διαχωρισμούς σε εργαζόμενους με προϋπηρεσία ή όχι (Π.Δ.), σε αναβιώσαντες ή όχι με περίοδο δοκιμασίας κλπ και επιπλέον προβλήματα : ασφαλιστικά, μισθολογικά κλπ είναι απαραίτητο όλοι να προβληματιστούμε και να ενημερωθούμε για το τι μας περιμένει και πώς μπορούμε να το αποτρέψουμε. 

Συνάδελφοι, 
Δεν χρειάζεται  να σας τονίσουμε ότι είναι απαραίτητο να είμαστε όλοι εκεί. 
Οι λογικές του παρελθόντος, ο «ωχ αδελφισμός», οι προσωπικές επαφές και η μη σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση για τα προβλήματα καθώς και οι εύλογες αμφιβολίες και παρατηρήσεις για πολλά θεμελιώδη ζητήματα πρέπει να γίνουν παρελθόν και να κατατίθενται σε συλλογικά όργανα και ενώπιος ενωπίω. 

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και για παραπληροφόρηση.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. 

ΥΓ. θα ακολουθήσουν συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη και αλλού που θα ανακοινωθούν έγκαιρα. 

                                                        ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας