Νοε. 7, 2015

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

                                                      ΠΟΣΠΕΡΤ

Σεπ. 10, 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                 Αγία Παρασκευή, 10/09/2015

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους της ΕΡΤ τονίζει για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα ύπαρξης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της ΕΡΤ στο σύνολό της, σαν βασικό πυλώνα ενημέρωσης και πολιτισμού. 

 

Με αφορμή το χθεσινό debate και την όλη κάλυψη των εκλογών, με τις πολλές απαιτήσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και με την ΕΡΤ σε προσπάθεια ανασυγκρότησης, δείχνει την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό του προσωπικού της που με στερήσεις, δυσκολίες, έλλειψη πολλών υποδομών που ακόμα δεν έχουν λειτουργήσει και τεχνικών προβλημάτων, καθώς και ο απαράδεκτος τρόπος των εκτός έδρας μετακινήσεων υποχρεώνει όλους μας, πολιτικούς, διοίκηση, συνδικαλιστικό κίνημα κλπ να επαινέσουμε αυτούς τους εργαζόμενους που υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταπεξέλθουν κάτω από αντίξοες συνθήκες στο έργο τους για να έχουν άρτιο αποτέλεσμα. 

 

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν αποδείξει διαχρονικά - παρά τις κατά καιρούς λοιδορίες και απαξίωση από το σύστημα της διαπλοκής – ότι επιτελούν το έργο τους ξεπερνώντας όλα τα παραπάνω και στέκονται όρθιοι απέναντι σε κάθε πρόκληση. 

 

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε με το απόθεμα κουράγιου και ψυχής ώστε και σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες να κρατήσουμε τον επαγγελματισμό μας και την αξιοπρέπειά μας καθώς και την ΕΡΤ της καρδιάς μας σε όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο μας επιτρέπουν οι συνθήκες. 

 

Σε αυτούς τους εργαζόμενους, σε όλη την Ελλάδα, με τα πολλά προβλήματα και τους διαχωρισμούς σε πατρικίους και πληβείους, με πολλές εκκρεμότητες σε ουσιαστικά ζητήματα για τον τρόπο πρόσληψής τους, την ασφάλισή τους, το μισθολόγιό τους, τον τρόπο λειτουργίας και του μεγέθους της ΕΡΤ 

ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

                                             ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

                       Ο Προεδρος                                Ο Γενικος Γραμματεας

                   Π. Καλφαγιαννης                                  Γ. Κασιματης

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας