Νοε. 6, 2015

ΠΟΣΠΕΡΤ Αλληλεγγυη στους σθλληφθεντες αγωνιστες της 15 Ιουλιου

Ιουλ. 21, 2015

                                      ΠΟΣΠΕΡΤ 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες αγωνιστές της 15 Ιουλίου

Καταδικάζουμε την αναβίωση της αστυνομικής βίας εναντία στην εργατική συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ,  των συνδικάτων, των πολιτικών φορέων και της κοινωνίας.

Το βράδυ της 15ης Ιουλίου, μέρα γενικής απεργίας στο δημόσιο, τους δήμους και τα νοσοκομεία ενάντια στο νέο μνημόνιο, στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε, η αστυνομία της “κυβέρνησης της αριστεράς” ξόδεψε όλο της το μένος και οι διαδηλωτές δέχθηκαν απρόκλητα ιδιαίτερα βίαιη επίθεση από τα ΜΑΤ, που αφού ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν διαδηλωτές τους συνέλαβαν χωρίς λόγο και τους ξυλοκόπησαν ακόμα και μετά τη σύλληψή τους. 

Ανάμεσα στους 17 συλληφθέντες ήταν και ο Μάνθος Ταβουλάρης, βιβλιοϋπάλληλος και πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Βιβλίου Χάρτου Αττικής και ο Μιχάλης Γκουντούμας, κοινωνικός λειτουργός, μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων  του Ιδρύματος για το Παιδί “Η Παμμακάριστος”.

Η δίκη τους θα γίνει 22 Ιουλίου, ώρα 09:00, στα δικαστήρια Ευελπίδων και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. 

Δεν πρέπει να αφήσουμε την κυβέρνηση να εφαρμόζει τον ίδιο αυταρχισμό που εφάρμοσαν και οι άλλες μνημονιακές κυβερνήσεις. 

Τα μνημόνια ενάντια στο λαό και στην κυριαρχία της χώρας είναι ίδια απ’ όπου κι αν προέρχονται. Για εμάς το ΟΧΙ ήταν και παραμένει ΟΧΙ. Δεν δίνουμε το δικαίωμα σε κανέναν ούτε και στην κυβέρνηση να το ερμηνεύει σαν υποταγή και πρόδρομο της ολικής εξαφάνισης του έθνους και της κυριαρχίας του. 

Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των αγωνιζομένων ενάντια στα μνημόνια και καμία καταστολή της όποιας μνημονιακής εξουσίας δεν πρόκειται να μας σταματήσει. 

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ - 09:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. 

Αγώνας μέχρι την ανατροπή όλων των μνημονίων.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας