Νοε. 6, 2015

ΠΟΣΠΕΡΤ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ιουλ. 9, 2015

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται αλληλέγγυα στους εργαζόμενους των ιδιωτικών και δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και ιδιαίτερα των συναδέλφων τεχνικών που είναι μέλη της ΕΤΙΤΑ και της ΕΤΕΡ. 

Τελευταία, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης που έχουν βαλθεί να κάνουν πόλεμο στο λαό και στην κυβέρνηση, απειλούν με απολύσεις θέλοντας να εκβιάσουν ώστε να λειτουργούν με αδιαφάνεια και χωρίς καμιά νομιμότητα και σαν κύριο όπλο τους χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους. 

Ξεκαθαρίζουμε προς όλους ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ θα σταθεί στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργαζόμενων των ΜΜΕ και απέναντι στις δολοπλοκίες και τα συμφέροντα των καναλαρχών. 

Απαιτούμε νομιμότητα και καθαρές σχέσεις εργασίας, χωρίς καμία απόλυση και χωρίς εργασιακές σχέσεις «λάστιχο». Να πάψουν να εκμεταλλεύονται τους απλούς και αγνούς εργαζόμενους οι «νταβατζήδες» των μέσων και να μη ζητάνε να υπάρχουν εργαζόμενοι «ορχήστρα» για όλες τις δουλειές. 

Σε κάθε περίπτωση τους ενημερώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι για αγώνες – σκληρούς αγώνες και ότι η περίοδος παραπληροφόρησης και ασυδοσίας είναι παρελθόν. Ο σάπιος μηχανισμός τους είναι σε αποδρομή.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας