Σεπ. 29, 2017

ΠΟΣΠΕΡΤ : Απανταμε την Νεα Δημοκρατια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                            Αγία Παρασκευή, 29/09/2017

Ο επικοινωνιακός  κατήφορος της ΝΔ  όχι μόνο δεν της  έδωσε  την ορμή  που χρειάζεται για να κερδίσει  πολιτικά  αλλά  και  πάλι την εκθέτει.

Για άλλη μια φορά    επιτίθεται  στην ΕΡΤ  και στους εργαζόμενούς  της, εφευρίσκοντας  κάθε  φορά  κάποια αιτία.

Με αφορμή τη σημερινή της  ανακοίνωση  ζητάμε εδώ και τώρα  από  τη διοίκηση της ΕΡΤ  να   δημοσιοποιήσει   τα  χρήματα  που έχουν δαπανηθεί για την τηλεοπτική κάλυψη της  ΝΔ  και των  υπολοίπων κομμάτων  από την επαναλειτουργία  της  εταιρείας  μέχρι σήμερα.

Καλούμε επίσης τον αρμόδιο υπουργό εδώ και τώρα να  δώσει  εντολή ώστε  να βρεθούν τα πορίσματα  για το τεράστιο κόστος  που προκάλεσε στο δημόσιο το   «μαύρο» της  11/6/13 και να δοθούν άμεσα στον εισαγγελέα  διαφθοράς.

Αυτοί που χρησιμοποιούν  φράσεις  του Γκαίμπελς και που τις εφαρμόζουν  στην  πολιτική τους  πρακτική  δεν  έχουν  το ηθικό  ανάστημα  να  κατηγορούν  για «γκαιμπελισμό»  άλλους.

Οι θιασώτες  και εφαρμοστές  του μαύρου και της λογοκρισίας  δεν  μπορούν  να έχουν ρόλο  αρχισυντάκτη  στη σημερινή δημόσια  τηλεόραση.

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας