Σεπ. 20, 2017

ΠΟΣΠΕΡΤ : Ειμαστε διπλα σε καθε αγωνα , τωρα στο ΒΗΜΑ FM

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΗΜΑ FM

                            Αγία Παρασκευή, 20/09/2017

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα στους συναδέλφους στο ΒΗΜΑ FM και στον αγώνα που δίνουν για τα εργασιακά τους δικαιώματα και τα δεδουλευμένα.

Ο ΒΗΜΑ FM σταμάτησε να εκπέμπει νωρίς το πρωί, όταν τελείωσε το πετρέλαιο της γεννήτριας και τελείωσε η ισχύς του UPS.  

Γιατί ; Γιατί η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στις 12:00 το μεσημέρι στο κτίριο του ΔΟΛ που στεγάζεται ο ΒΗΜΑ FM και η εργοδοσία ALTER EGO, αν και το γνώριζε, δεν έκανε καμία ενέργεια για να μην υπάρξει αυτή η διακοπή και επομένως να μη σταματήσει να εκπέμπει ο ραδιοφωνικός σταθμός ΒΗΜΑ FM.

Χωρίς καμία ενημέρωση και ενώ εκκρεμούν τριμερείς συναντήσεις διαβούλευσης στο Υπουργείο Εργασίας, η νέα εργοδοσία επιλέγει τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο να συμπεριφερθεί στους εργαζόμενους αλλά και να κλείσει ένα ραδιοφωνικό σταθμό που χρησιμοποιεί δημόσια συχνότητα.

Είναι σίγουρο ότι τα σχέδια των εργοδοτών των ΜΜΕ είναι κρυφά και πονηρά. Δεν πρέπει όμως να μένουν ανεξέλεγκτα. Το παρασκήνιο που δημιουργούν και οι τακτικές παλιών και νέων μιντιαρχών αλλά και η πίεση που θέλουν να ασκήσουν προς την κυβέρνηση, για τους δικούς τους πολιτικούς και μύχιους στόχους, αφήνουν θύματα τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, αλλά όπως διαπιστώνεται δεν τους ενδιαφέρει.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Μαρινάκης πρέπει να δώσει άμεση λύση στο θέμα που αφορά το ΒΗΜΑ FM και τους συναδέλφους μας, γιατί δεν του πρέπει και δεν του αρμόζει, σύμφωνα με το «φαίνεσθαι» που μέχρι σήμερα επιδιώκει και το προωθεί ποικιλοτρόπως, να κρύβεται πίσω από ένα διοικητικό συμβούλιο εξαφανισμένο που έχει επικεφαλής τον γνωστό κ. Ψυχάρη.

Οι εργαζόμενοι δικαιούνται καθαρές λύσεις εδώ και τώρα και μέχρι αυτές να συμφωνηθούν, μέσω της διαβούλευσης όπως οι νόμοι ορίζουν, απαιτείται να σταματήσει αυτή η αδιαφορία και η αναλγησία, να επαναλειτουργήσει άμεσα ο ΒΗΜΑ FM και να πληρωθούν τα δεδουλευμένα έως και 10 μηνών.

Καλούμε τον κ. Μαρινάκη, άμεσα να δώσει την ενδεδειγμένη λύση γιατί είναι θέμα αξιοπρέπειας και θέμα δημοκρατίας, τον ενημερώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να παγιωθούν οι παλιές τακτικές των «νταβατζήδων» της διαπλοκής και της αδιαφάνειας, των θαλασσοδανείων και των δήμιων των εργασιακών δικαιωμάτων.

AΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας