Αυγ. 31, 2017

ΠΟΣΠΕΡΤ: Ευσυνειδησια και Επαγγελματισμος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                            Αγία Παρασκευή, 31/08/2017

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αισθάνεται το χρέος αφενός να ευχαριστήσει την πυροσβεστική υπηρεσία της χώρας καθώς και τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, που εκτός όλων όσων προσφέρουν και για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν μέσα από αντίξοες συνθήκες, προκειμένου από το μπαράζ των καταστροφικών πυρκαγιών – εμπρησμών που ξέσπασαν κατά τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, να σωθούν ανθρώπινες ζωές, δασικός πλούτος, περιουσίες πολιτών κ.α.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για σκληρά εργαζόμενους, οι οποίοι επιτελούν μέγιστης σημασίας κοινωνικό έργο, μέσα σε επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, με υποστελέχωση και τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές κι εξοπλισμό που μαστίζουν και αυτόν τον νευραλγικό τομέα του δημοσίου.

Αφετέρου, συγχαίρει όλους τους συναδέλφους της ΕΡΤ στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και κυρίως των περιφερειακών σταθμών, οι οποίοι κάλυψαν δραματικά γεγονότα (φωτιές, σεισμοί, μεταναστευτικό κλπ) επί 24ωρου βάσεως με ευσυνειδησία και επαγγελματική επάρκεια, αναδεικνύοντας - για ακόμη μια φορά - το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα στην πρώτη γραμμή της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του πολίτη.

Με αφορμή αυτά τα παραδείγματα εργαζομένων - αντίστοιχα των οποίων υπάρχουν πολλά στον δημόσιο τομέα - η ΠΟΣΠΕΡΤ ανακαλεί στις μνήμες όλων, τις προκλητικές δηλώσεις εναντίον αυτών των εργαζομένων, από τους θιασώτες και υπέρμαχους της μνημονιακής λαίλαπας και κυρίως του κ. Μητσοτάκη, που συνεχίζει τις επιθέσεις, λοιδορώντας αυτούς τους εργαζόμενους, με μηδενιστικές και απαξιωτικές αναφορές προς όλους τους συναδέλφους των δημόσιων υπηρεσιών, με μοναδικό σκοπό την εκχώρησή αυτών των λειτουργιών κοινής ωφέλειας στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Τονίζουμε κ. Μητσοτάκη, ότι το μόνο λίπος που υπάρχει στο δημόσιο, είναι εκείνο που έχει συσσωρευθεί στα θυλάκια και στις κοιλιές της ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας, συνοδοιπόρων και συνδαιτημόνων της Ν.Δ. και των δορυφόρων σας.

Όλους αυτούς τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος κατά της κοινωνίας, που βρίσκονται στο απυρόβλητο και είναι οι εντολοδότες σας που τους αναγάγετε σε «εθνοσωτήρες» χωρίς να βλέπετε την αντανάκλαση της σήψης τους στα τίμια πρόσωπα των εργαζομένων στο δημόσιο, αυτούς δηλαδή που θέλατε και θέλετε να εξοντώσετε φορτώνοντάς τους τις αμαρτίες των λαθών και της ανεπάρκειάς σας.

Η ΕΡΤ λοιπόν, με τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, κατάφερε με τη θέληση και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων της, για άλλη μια φορά να επιτελέσει το καθήκον της. Σφυρηλατεί καθημερινά τη σχέση της με την κοινωνία και καταξιώνει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ενάντια σε όσους έχουν στρατευθεί στα τάγματα εφόδου της μιντιακής μαφίας και διαπλοκής.

Η ΕΡΤ της κοινωνίας, η ΕΡΤ του πολιτισμού, η ΕΡΤ της ενημέρωσης κάνει βήματα σταθερά και δυναμικά.

Η ΕΡΤ είναι εδώ – η ΕΡΤ είναι παντού.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας