Μαϊ. 19, 2017

ΠΟΣΠΕΡΤ : Νεα απαντηση στον Κ. Μητσοτακη

Αγία Παρασκευή 19/05/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ρήση του Πλάτωνα «επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως», φαίνεται ότι δεν έχει εφαρμογή σε εσάς κ. Μητσοτάκη.

Η αδιέξοδη, αόρατη πολιτική και στρατηγική της Ν.Δ. και του αρχηγού της κ. Μητσοτάκη έχει μια ακαταλαβίστικη γλαφυρότητα και γραφικότητα που μέσα από τις αοριστίες της τρία μόνο εμμονικά επαναλαμβανόμενα μπορείς να ξεχωρίσεις.

Ότι αυτοπροσδιοριστικά είναι ο καλύτερος.

Ότι θέλει εκλογές .

Ότι για όλα φταίει η ΕΡΤ.

Ο γνωστός κ. Μητσοτάκης επαναλαμβανόμενος και θεωρώντας ότι η πολιτική είναι μόνο επικοινωνία και δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα, προσπαθεί να μας πείσει ότι δήθεν κάνει αντιπολίτευση έχοντας σαν κορωνίδα στο σχεδιασμό του και στο λόγο του για τη φυγή από τα μνημόνια, την κατασυκοφάντηση της ΕΡΤ  !

Εξακολουθεί να κάνει τα ίδια λάθη και να υπάρχει με παρασιτικό πολιτικό λόγο, να κριτικάρει τους άλλους και βέβαια να κατηγορεί την ΕΡΤ. Ούτε λέξη για ολοκληρωμένο σχέδιο …. φυγής από τα μνημόνια που μας επιβάλλονται, αφού ο ίδιος και η παράταξή του είναι θιασώτες και συναυτουργοί αυτών των μνημονίων.

Προτείνουμε στον κ. Μητσοτάκη, αν θέλει να σταματήσει την αποδρομή του, να απαλλαγεί από τα κόμπλεξ, τη μικροψυχία, τη μιζέρια, να φύγει από το παρελθόν του που δεν τον παραδειγματίζει και το ακολουθεί, να αλλάξει λογογράφο και να προχωρήσει σε ανανέωση του πολιτικού σχεδιασμού και λόγου του και να καταθέσει θέσεις και προτάσεις για τα καυτά θέματα και τα δυσβάσταχτα μέτρα που απασχολούν τη χώρα και την κοινωνία και να αφήσει τις πομφόλυγες.

Στη δημοκρατία κ. Μητσοτάκη χρειάζεται μια πραγματική αντιπολίτευση που ξέρει τι θέλει, που ξέρει τι λέει, που ο αρχηγός της θα κατανοεί πρώτα απ’ όλους αυτά που λέει και το πόσο πραγματοποιήσιμα είναι και όχι φτηνά λόγια για το υποχρεωτικό χειροκρότημα της παράταξης, για την εξυπηρέτηση της ολιγαρχίας και των «νταβατζήδων» των ΜΜΕ.     

Για πολλοστή φορά σας απαντάμε και δεν θα κουραστούμε να το κάνουμε, σας ζητάμε και απαιτούμε να σταματήσετε να επιτίθεστε στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενούς της, συκοφαντώντας και αποπροσανατολίζοντας για τη λειτουργία της.   

Κύριε Μητσοτάκη, δεν φταίτε εσείς που απογοητεύετε, φταίνε αυτοί που σας δίνουν μεγαλύτερη αξία από αυτή που αντέχετε. Σας το έχουμε ξαναπεί. Όμως θα συνεχίσουμε να σας το λέμε γιατί εμείς πιστεύουμε ότι τη ρήση του Πλάτωνα «επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως» μπορεί κάποια στιγμή να την καταλάβετε κι εσείς.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας