Απρ. 6, 2017

ΠΟΣΠΕΡΤ : συμμετοχη στα συλλαλητηρια 6 και 7 Απριλη εναντια στα μνημονια , νεα και παλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                      Αγία Παρασκευή, 05/04/2017

 

Στις 6 Απρίλη στις 6.30μμ στα Προπύλαια διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στα μέτρα που πάνε να μας φορτώσουν εκ νέου, με νέα μνημόνια ή όπως αλλιώς τα ονομάσουν.

Στις 7 Απρίλη διαδηλώνουμε στα συλλαλητήρια μαζί με το ΠΑΜΕ.

Τα νέα θανατηφόρα μέτρα που σχεδιάζουν, φέρνουν μείωση του αφορολόγητου, μείωση των συντάξεων, απελευθέρωση των απολύσεων και επιδεινώνουν ακόμα περισσότερο την κρίση με αποτέλεσμα να διερωτάται κανείς αν θα υπάρξει αύριο για τους κατοίκους αυτής της χώρας.

Νέα δυσβάσταχτα μέτρα σε βάρος των εργαζόμενων για μια δεκαετία, με στόχο να εξοικονομηθούν 3,5-4,5 δις ευρώ για τους τραπεζίτες. Προχωράνε στην επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων και στο ξεπούλημα της ΔΕΗ του ΟΛΘ του νερού κ.α. Βέβαια και αυτή τη φορά για όλα αυτά τα μέτρα υπάρχουν και οι απαραίτητες υποσχέσεις που μέχρι σήμερα ίδιες και παρόμοιες έχουν αποδειχθεί φρούδες ελπίδες. Η νέα υπόσχεση είναι ότι αν μας επιτρέψει η Τρόικα και οι δανειστές να πιάσουμε τους δημοσιονομικούς στόχους μετά απ’ όλα αυτά, ίσως κάποιοι πάρουν μερικά ψίχουλα από τα αντίμετρα.

Όλες οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων που γίνονται αυτήν την περίοδο (Εθνική ασφαλιστική, συνταξιούχοι, εκπαιδευτικοί, νοσοκομεία, ΔΕΗ κλπ) χρειάζονται συντονισμό, αγωνιστική συνέχεια, ενότητα και συνέπεια.

Η απαίτηση για πανεργατική απεργία έρχεται από όλους τους χώρους που βρέθηκαν ή βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και ζητούν μια απεργία που να ενοποιήσει όλες τις αντιστάσεις. Θεωρούμε ότι η ΓΣΕΕ πρέπει να πάψει να είναι παρατηρητής στη νέα αφαίμαξη των εργασιακών δικαιωμάτων, αλλά και της εξαθλίωσης της κοινωνίας και να πάρει εδώ και τώρα πρωτοβουλία με μαζικές και συνεχείς αντιδράσεις και απεργίες.

Μόνο ο φόβος των αντιδράσεων μπορεί να τους σταματήσει.

Δυναμικά συμμετέχουμεστις 6 Απρίλη στις 6.30μμ στα Προπύλαια, στο πανεργατικό συλλαλητήριο  που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ, ο Συντονισμός ενάντια στα μνημόνια, η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για τον συντονισμό και δεκάδες σωματεία και στις 7 Απρίλη στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ.

 

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας