Απρ. 1, 2017

ΠΟΣΠΕΡΤ : Στηριζουμε δυναμικα τους εργαζομενους της Εθνικης Ασφαλιστικης

 Αγία Παρασκευή  30 Μαρτίου 2017

 

Η  ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και στα ΜΜΕ στηρίζουν δυναμικά τους εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής, που  συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στο ξεπούλημα της μεγαλύτερης και της πιο κερδοφόρας  Ασφαλιστικής εταιρείας της χώρας μας.

Ένα ξεπούλημα που δεν θα έχει κανένα πραγματικό οικονομικό όφελος, αλλά αντίθετα θα στερήσει την ελληνική οικονομία από μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια, που θα καταλήξουν στα ταμεία ξένων κερδοσκόπων, θα  οδηγήσει την ασφαλιστική αγορά στον αφελληνισμό και στη συρρίκνωση, θα προκαλέσει απώλεια θέσεων εργασίας, επέκταση της επισφαλούς απασχόλησης και υποβάθμιση των εργασιακών και μισθολογικών δικαιωμάτων.  

Ένα ξεπούλημα, στο οποίο κάποτε η σημερινή κυβέρνηση ήταν αντίθετη  αλλά τώρα το υλοποιεί  εφαρμόζοντας πιστά τις επιταγές των μνημονίων, που επιβάλουν τους όρους ανακεφαλαιοποίησης της Εθνικής Τράπεζας.

Απέναντι στο ξεπούλημα αυτό, η ΠΟΣΠΕΡΤ ενώνει τη φωνή της με αυτή των εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική, καλεί  την Κυβέρνηση και τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να σταματήσει τώρα αυτή την αγοραπωλησία, που δεν έχει κανένα πραγματικό οικονομικό όφελος, αλλά αντίθετα υποβαθμίζει παραπέρα την ελληνική οικονομία αποστερώντας την από ένα μεγάλο επενδυτικό κεφάλαιο.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο ανυποχώρητο αγώνα των εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής και τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο μέχρι τη δικαίωση τους.

Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής!

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας