Μαρ. 15, 2017

ΠΟΣΠΕΡΤ: Αν εθελουσια δεν γονατισεις ουτε νεκρο δεν μπορουν να σε γονατισουν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγία Παρασκευή, 15/3/2017

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται αλληλέγγυα και απαιτεί την αθώωση στα 35 στελέχη του ΠΑΜΕ, Προέδρων και μελών διοικητικών συμβουλίων συνδικαλιστικών οργανώσεων που δικάζονται στις 16 Μάρτη για την κινητοποίηση που διοργάνωσαν στις 30/01/2013 ομοσπονδίες και συνδικάτα στο Υπουργείο Εργασίας.

Η κινητοποίηση αυτή είχε σκοπό την έντονη διαμαρτυρία για τις προκλητικές δηλώσεις του τότε Υπουργού Εργασίας Βρούτση, «ότι το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχθηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις» κλπ.

Η νέα δίωξη αυτών των στελεχών, που έκαναν το αυτονόητο και το χρέος τους, μετά την αθώωσή τους από προηγούμενο δικαστήριο, με το ίδιο κατασκευασμένο κατηγορητήριο, δείχνει για μια ακόμα φορά το «χτύπημα» που θέλουν να δώσουν Τρόικα, θεσμοί και κυβερνήσεις, στους εργαζόμενους και στους εκπροσώπους τους ώστε παράλληλα με όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, τη φτωχοποίηση και την ανεργία, να σταματήσει και οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης και κινητοποίησης. Γι’ αυτό προτεραιότητά τους είναι να απαλλαγούν με αυταρχικό – φασιστικό τρόπο από τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των εργαζομένων και το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην απεργία.

Σε όλα αυτά τα σχέδια που απεργάζονται θεσμοί, κεφάλαιο και κυβερνήσεις, η ενότητα και η αγωνιστικότητα είναι η μόνη λύση.

Διώξεις συνδικαλιστών για τέτοιες δράσεις αντίδρασης, είναι τιμή για το συνδικαλιστικό κίνημα και δεν μας πτοούν.

Με όση λύσσα θέλουν να μας γονατίσουν, τόσο πείσμα και δύναμη θα βάζουμε για να σταθούμε όρθιοι.

«Αν εθελούσια δεν γονατίσεις, ούτε νεκρό δεν μπορούν να σε γονατίσουν».

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας