Φεβ. 15, 2017

ΠΟΣΠΕΡΤ : Αναστολη κινητοποιησεων

                                 Αγία Παρασκευή, 15/02/2017

Μετά τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου που διατάσσει αναστολή των ενεργειών της DIGEA εις βάρος του MEGA και τη μείωση του σήματός του μέχρι να βγει η απόφαση της προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του MEGA μέσω των σωματείων τους, αναστέλλουμε τις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγελθεί για σήμερα.

Παραμένουμε όμως σε εγρήγορση με διαρκή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων των ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΣΥ, ώστε να επανεκτιμηθούν τα νέα δεδομένα και να προχωρήσουμε σε ενδεχόμενες συνδικαλιστικές ενέργειες.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ δηλώνει και το έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις διώξεις απ’ όπου κι αν προέρχονται, ούτε βέβαια και η σημερινή αγωγή του … STAR !! ενάντια στον αγώνα μας για να μην πέσει μαύρο στο MEGA.

Ο αγώνας για εργασία με αξιοπρέπεια και το δίκαιο και νόμιμο των διεκδικήσεων θα είναι συνεχής και δεν μας τρομάζει κανείς.

Η ενότητα των εργαζομένων και των σωματείων τους απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται τις ζωές μας θα μας οδηγήσει στη νίκη.

 

ΑΝΑΠΟΔΟΣ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας