Φεβ. 6, 2017

ΠΟΣΠΕΡΤ : Δεν δεχομαστε τετελεσμενα και απειλες αποι αρχιτεκτονες του Μαυρου

                                                                                  Αγία Παρασκευή, 06-02-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η αξιωματική αντιπολίτευση καθημερινά αποδεικνύει ότι δεν διδάχτηκε από τα λάθη του «μαύρου» παρελθόντος της, συνεχίζοντας τις ίδιες τακτικές των Μουρούτηδων, Λαζαρίδηδων, Καψήδων κλπ.

 

Στην ημερησία διάταξη, sites και έντυπα που διατυμπανίζουν ότι την εκπροσωπούν και εκφράζουν την πολιτική της, ψευδόμενα συκοφαντούν λιβελογραφώντας εναντίον της ΕΡΤ και των εργαζομένων της.

Είναι καθοδηγούμενα ; ή καθοδηγούν ;

Πώς εξηγείται ότι μετά από τα δημοσιεύματά τους, πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παίρνουν τη σκυτάλη και κατόπιν ακολουθεί και το κόμμα ;

Η πυραμίδα ένθεν και ένθεν λειτουργεί απρόσκοπτα, αρκεί να ξεπεράσει τον Γκέμπελς και να γίνει η δουλειά τους.

 

Η αξιωματική αντιπολίτευση με ένα ανελέητο, καθημερινό, μαζικό εκφοβισμό και ρεβανσιστικές τάσεις για τους εργαζόμενους και τη λειτουργία της ΕΡΤ, με «προληπτικά» προκλητικά κηρύγματα αποδεικνύει ότι ο εσμός της κυβέρνησης Σαμαρά ζει και βασιλεύει, όσα «comme il faut»  κι αν χρησιμοποιεί.

 

Τα ζητήματα ενημέρωσης και δημοκρατίας δεν είναι ζητήματα προσωπικών και κομματικών επιλογών και πάει πολύ να μας κουνούν το δάκτυλο αυτοί που «μαύρισαν» τη δημοκρατία και επιπλέον ας μην ξεχνούν (έγιναν με επιβολή) συνεντεύξεις τύπου Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ που το μόνο που δεν έκανε … ήταν να κρατάει την κάμερα!!

 

Αναφέρονται με απύθμενο θράσος για την ΕΡΤ και υποστηρίζουν ότι ανήκει σ’ όλους, αυτοί που τη θεώρησαν φέουδο και λάφυρο και θέλησαν να τη διαμελίσουν προς όφελος φίλων και γνωστών.

 

Γνωρίζουμε ότι το «comme il faut» και την υποταγή σας τα έχετε μόνο για τους δανειστές που είστε συνδαιτυμόνες.

Γνωρίστε κι εσείς ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απέδειξαν ότι δεν φοβούνται και αγωνίζονται για τα ιδανικά, τη δημοκρατία και την ελευθεροφωνία και δεν δέχονται τετελεσμένα και απειλές από την εκάστοτε «εξουσία».

 

Δεν γινόμαστε κολυμβήθρα του Σιλωάμ κανενός, ούτε δίνουμε συγχωροχάρτι στα λάθη που γίνονται ακόμα και σήμερα, όμως προειδοποιούμε όλους, ότι δεν δεχόμαστε να επανέλθουν λογικές και πρακτικές του «μαύρου» παρελθόντος που θέλουν την ΕΡΤ ορντινάντσα τους στις πολιτικές επιδιώξεις τους, που θέλουν την ΕΡΤ δεσμευμένη στην πολιτική εξουσία και στα παράκεντρά της, που θέλουν την ΕΡΤ θύμα για πάσα νόσο ….

Αν αυτοί δεν θέλουν μια δημόσια ραδιοτηλεόραση που να αξίζει στην κοινωνία, οι εργαζόμενοι και θέλουν και μπορούν.

 

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας