Νοε. 21, 2016

Απεργια την Πεμπτη 24/11/2016 ΑΔΕΔΥ-Ομοσπονδιες- Στνδικατα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Αγία Παρασκευή, 21/11/2016

Την Πέμπτη 24 Νοέμβρη απεργούν η ΑΔΕΔΥ, οι ομοσπονδίες και τα συνδικάτα και διαδηλώνουν στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00, κόντρα στα νέα εξευτελιστικά μέτρα που προετοιμάζονται για την κοινωνία και τον λαό.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα και καλεί τους εργαζόμενους, την κοινωνία αλλά κυρίως τη νεολαία, να συμπαρασταθούν και να συμπαραταχθούν στις διεκδικήσεις για ένα καλύτερο αύριο και να σταματήσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η φτωχοποίηση των εργαζομένων, η εξαθλίωση καιη ανεργία.

Η εξαφάνιση του κράτους δικαίου - πρόνοιας και της ισονομίας από τα μνημόνια που επιβάλλουν οι δανειστές βρίσκοντας εθελόδουλες κυβερνήσεις, πρέπει να ανατραπεί.

Με αγώνα, με πίστη, με δύναμη, με συμμετοχή, με διάρκεια να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε το παρόν και το μέλλον που μας ανήκει.

Όλοι και όλες στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα ενάντια στα μνημόνια.

Η δυναμική μας παρουσία θα είναι η αρχή για νέες δράσεις με επόμενο μεγάλο σταθμό στις 8 Δεκέμβρη, στην πανελλαδική, πανεργατική  απεργία.

 AΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας