Νοε. 15, 2016

Τριημερο Αντιστασης και Μνημης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Συνάδελφοι

 «Ψωμί – παιδεία – ελευθερία» ήταν το σύνθημα των εξεγερμένων φοιτητών και νεολαίας στη Νομική και στο Πολυτεχνείο. Ένα σύνθημα που διαχρονικά αναβιώνει διότι και οι μνήμες πρέπει να μένουν ζωντανές και να παραδειγματίζουν και να μας ωθούν να τιμούμε αυτούς τους αγώνες και να γινόμαστε «καρφί στο μάτι» σε κάθε λογής υποταγμένες κυβερνήσεις, στους αιώνιους «κατακτητές» που καθημερινά φτωχοποιούν, εξαθλιώνουν το λαό και ξεπουλούν τα όσια και τα ιερά της χώρας.

Από σήμερα 15 Νοέμβρη στις 17:30 στο Πολυτεχνείο, συμμετέχουμε με την κοινωνία, τα συνδικάτα, τις κοινωνικές και πολιτικές οργανώσεις, σε όλα τα αντιιμπεριαλιστικά, αντιπολεμικά συλλαλητήρια που θα γίνουν ενάντια στην επίσκεψη του Ομπάμα.

Την Πέμπτη 17 Νοέμβρηκαι μετά το πέρας των καταθέσεων των στεφάνων, θα γίνει μεγάλη πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία, που θα ξεκινήσει από την πλατεία Κλαυθμώνος στις 16:30.

Καλούμε όλους να συμμετέχουν, παρά τις απαγορεύσεις της κυβέρνησης που ξεχνάει τί έλεγε μέχρι χθες, όπως ξεχνάει ότι προέρχεται από τη στήριξη της πλατιάς λαϊκής μάζας και της αριστεράς.

Το Πολυτεχνείο ζει και θα ζει, όχι μόνο για τον αγώνα του, όχι μόνο για τους αθάνατους νεκρούς του, αλλά γιατί είναι ο φάρος που θα φωτίζει και θα παραδειγματίζει κάθε αγώνα ενάντια στους μονόδρομους και τα συρματοπλέγματα που θέλουν να μας βάλουν οι κάθε λογής επικυρίαρχοι, χρησιμοποιώντας δουλοπρεπείς κυβερνήσεις.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ τιμά τους αγώνες αυτούς και τις μνήμες, με περίσκεψη αλλά και αγωνιστικό φρόνημα που επιβάλλουν οι καιροί για δίκαιες διεκδικήσεις και για το μέλλον όλων.

Μόνο με αγώνες, όπως έχει αποδείξει η ζωή, διεκδικούμε και καταφέρνουμε νίκες απέναντι στον ολοκληρωτισμό της καπιταλιστικής κρίσης που διαλύει τον κοινωνικό ιστό.

Παλεύουμε ενάντια στην υποδούλωση των κοινωνιών και της πατρίδας μας.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΚΑΙ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ,

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ …

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας