Νοε. 7, 2016

Δεν ξεχναμε , Τιμουμε , Συνεχιζουμε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                    Αγία Παρασκευή, 07/11/2016

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ

7 Νοέμβρη, μια μέρα ξεχωριστή για το «μαύρο» της ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της.

Μια μέρα ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας γιατί δεν είναι τα ΜΑΤ που εισέβαλαν και κατέλαβαν το Ραδιομέγαρο και οι συλλήψεις που έγιναν, είναι άλλη μια μέρα κατάλυσης της δημοκρατίας, φίμωση της ελευθεροφωνίας, καταστολή της αξιοπρέπειας και απαξίωση της αγωνιζόμενης κοινωνίας.

7 Νοέμβρη, όταν κυβέρνηση και κολαούζοι τους πίστεψαν ότι «τελειώσαμε», «ως εδώ ήταν». Εμείς συνεχίσαμε με περισσότερη δύναμη, με πάθος, με αυταπάρνηση, με ανιδιοτέλεια, καταθέτοντας την ψυχή μας, μαζί με τους αλληλέγγυους και ποτίσαμε με αίμα έναν αγώνα πρωτοφανή απέναντι στο κράτος και τις παραφυάδες του.

7 Νοέμβρη, επαναπροσδιορίσαμε τον αγώνα μαζί με αλληλέγγυους, με κινήματα, με σωματεία, με την κοινωνία και με στόχο και σταθερά οράματα, με προγραμματισμό, με καθαρή ματιά και άτρωτη καρδιά, ανοίξαμε κόντρα σε όλους τη νέα ERTOPEN, άμεση συνέχεια του Ραδιομεγάρου, τον πυλώνα του αγώνα μας που πολεμήθηκε εντός κι εκτός αλλά άντεξε ώστε να είναι σημείο αναφοράς σήμερα αυτού του νικηφόρου αγώνα.

Μέχρι και σήμερα η ERTOPEN, οι αγωνιστές και οι αλληλέγγυοι πολεμούνται σκαιότατα γιατί πρέπει να μην παραδειγματίζει και να μην οριοθετεί αξίες πανανθρώπινες στο παρόν και στο μέλλον όλων αυτών που αγωνίζονται ενάντια στα μνημόνια, στην κρατική καταστολή και στον αυταρχισμό των κυβερνήσεων.

7 Νοέμβρη, με μνήμες ζωντανές και αδούλωτες ψυχές συνεχίζουμε στους ίδιους στόχους και αξίες για τη δημοκρατία, για την ελευθεροφωνία, για την κοινωνία, για τους εργαζόμενους, για τη χώρα μας.

7 Νοέμβρη, εμείς δεν σβήνουμε τη φλόγα και τη δυναμική που είχαμε και έχουμε για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, για ισονομία και δικαιοσύνη. Αξίες που είναι ζητούμενο στη σημερινή εποχή και που δεν τις εκχωρούμε ούτε τις αναθέτουμε σε κανέναν για να μας δηλώνουν αργότερα ανερυθρίαστα ότι έχουν ή ότι μπορεί να έχουν αυταπάτες.

7 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας