Οκτ. 19, 2016

Ξεκινησε σημερα στο κακουργιοδικειο η δικη Παναγοπουλου της ΕΡΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγία Παρασκευή, 19/10/2016

Ξεκίνησε σήμερα η μεγάλη δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου (Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων) κατά του Παναγόπουλου Χρήστου, πρώην Προέδρου & Δ/ντος Συμβούλου της ΕΡΤ και άλλων εμπλεκόμενων της τότε διοίκησης της ΕΡΤ και των πεπραγμένων της που κατηγορούνται για πληθώρα κακουργηματικών πράξεων την περίοδο της θητείας τους.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής εκτός του ότι κύριος μάρτυρας – λόγω των καταγγελιών του - σε όλες τις δίκες είναι ο Πρόεδρός της Π. Καλφαγιάννης.

Η δίκη διεκόπη μετά από αίτηση του Χρήστου Παναγόπουλου και άλλων κατηγορουμένων, λόγω απουσίας των συνηγόρων υπεράσπισής τους.

Επίσης διεκόπη και η επόμενη δίκη τους που εκδικαζόταν σήμερα για παρόμοια αδικήματα μαζί και με άλλους κατηγορούμενους για τις 22/11/2016 στο ίδιο δικαστήριο.

Συνάδελφοι, όλοι θυμάστε ότι όταν καταγγέλλαμε τις πράξεις και τις ανομίες του κ. Παναγόπουλου, του πιο ισχυρού ως σήμερα Προέδρου & Δ/ντος Συμβούλου λόγω της πολιτικής και όχι μόνο κάλυψής του, κυνηγηθήκαμε, λοιδορηθήκαμε, μας έβγαζαν τρελούς και… ψεύτες (κάτι μας θυμίζει αυτό και στις σημερινές ημέρες), όμως στο τέλος το δίκαιο ήρθε στην επιφάνεια.

Όπως και σε κάθε τέτοια περίπτωση που όλα θέλουν χρόνο, πείσμα, δίκαια επιχειρήματα, αποδεικτικά στοιχεία και νόμιμες ενέργειες.

Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα, για το συμφέρον των εργαζομένων της ΕΡΤ, της δημόσιας περιουσίας και βέβαια της κοινωνίας, της οποίας είμαστε μέρος της και είναι αυτή που δικαιούται να απαιτεί καλύτερη δημόσια ραδιοτηλεόραση και μέσα, με ισονομία, με διαφάνεια, μα πάνω απ’ όλα νομιμότητα.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας