Σεπ. 27, 2016

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 27/9/2016 στις 18.00

                                                                                                                                     Αγ. Παρασκευή 27/09/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 18:00 -  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ που είναι και αγώνας της κοινωνίας, ώστε να μη χαριστεί και η τελευταία  περιουσία του λαού – που με τόσο κόπο και στερήσεις έχει αποκτηθεί -  στους ξένους τοκογλύφους  που με την αναλγησία τους και τη φόρα που έχουν πάρει, μας αφαιρούν ακόμα και τα πολυτιμότερα αγαθά της ζωής, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας.

Μετά τις ΔΕΚΟ που απαιτούν να είναι λάφυρό τους, που μας αφήνουν να αργοπεθαίνουμε, θα βρουν τρόπο να μοιράσουν ακόμα και το οξυγόνο με περικοπές και εκ περιτροπής.

Όσο οι μνημονιακές κυβερνήσεις είναι υποταγμένες και ο λαός δεν ξεσηκώνεται για το δικαίωμα στη ζωή και το μέλλον των παιδιών τους, δεν θα αλλάξει τίποτα.

Ένας ανένδοτος αγώνας και διεκδίκηση μέχρι το τέλος των δίκαιων απαιτήσεών μας είναι μονόδρομος. Δεν μας τη χαρίζουν, ούτε τους χρωστάμε τη ζωή μας.

Είναι δικιά μας, τη θέλουμε πίσω και θα την πάρουμε.

Καλούμε και την Κυβέρνηση να σταθεί απέναντι σε αυτές τις πρακτικές, τις οποίες και η ίδια πιστεύει – όπως δηλώνει - ότι είναι ατελέσφορες και επιτέλους να πει ένα ΟΧΙ στους εκτελεστές μας και να μη τους χαρίσει «τα άγια τοις κυσί».

Όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε τα μνημόνια.

Όλοι μαζί με τους εργαζόμενους των ΔΕΚΟ και των άλλων δομών για να κρατήσουμε τα κοινωνικά αγαθά που μας προσφέρουν αυτές.

Όλοι μαζί λέμε ΟΧΙ στα ΝΑΙ της Κυβέρνησης υπέρ των δανειστών – κατακτητών.

Όλοι μαζίσήμερα στο Σύνταγμα στις 18:00, ώστε να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο υπερταμείο και σε κάθε τι που μας αλυσοδένει, μας πνίγει και μας οδηγεί στον αργό θάνατο.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας