Ιουλ. 29, 2016

ΠΟΣΠΕΡΤ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

                                        Αγία Παρασκευή, 29/07/2016

 Η ΠΟΣΠΕΡΤ είναι αλληλέγγυα και στέκεται δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων που πλήττονται βάναυσα από τις μνημονιακές πολιτικές και τις υποταγμένες κυβερνήσεις.

 

Έτσι λοιπόν συμπαραστέκεται και στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους των λιπασμάτων Καβάλας, στα Σωματεία τους, στην Ομοσπονδία, στους εκπροσώπους τους και ιδιαίτερα στο συνάδελφο Πρόεδρο της ΟΕΧΒΕ, Ε. Θεοχάρη.

 

Η αντιμετώπιση - με βάναυση καταστολή και συλλήψεις - των αγώνων αυτών όχι μόνο δεν θα τους σταματήσουν, αλλά θα τους δυναμώσουν και μαζί με την κοινωνία στο τέλος θα κερδίσουμε την ανατροπή της φτωχοποίησης, της εξαθλίωσης και της αναξιοπρέπειας.

 

Η καταδικασμένη για πλήθος παρανομιών και οικονομικών σκανδάλων εργοδοσία των λιπασμάτων Καβάλας, είναι απορίας άξιο που με την ανοχή της κυβέρνησης, χρησιμοποιεί θεσμούς και κρατικές υπηρεσίες ενάντια στο δίκαιο των εργαζομένων και ενάντια σε κάθε νόμιμο, ηθικό, επαγγελματικό, εργασιακό καθεστώς.

 

Ο αγώνας των εργαζομένων της Καβάλας αλλά και όλων των άλλων αγωνιζόμενων για το συνταγματικό δικαίωμα στη δουλειά, πρέπει να στηριχθεί από όλους, όχι μόνο από καθήκον αλλά και γιατί πρέπει να σταματήσουμε τη λαίλαπα που μας έχουν φέρει και τον εργασιακό μεσαίωνα που δεν δίνει προοπτική στη ζωή μας και στο μέλλον των παιδιών μας.

 

Όλοι μαζί λοιπόν πρέπει να επαγρυπνούμε και να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αλλαγής των πολιτικών που ρίχνουν όλα τα βάρη στους εργαζόμενους που παράγουν τον πλούτο της χώρας και είναι οι μόνοι φερέγγυοι.

Όλοι μαζί πρέπει να δίνουμε καθημερινά μάχη για τα μέχρι πρότινος αυτονόητα.

Η ενότητα και ο αγώνας είναι ο μόνος δρόμος και αυτό καθημερινά πρέπει να σφυρηλατείται.

 

Η μη συμμετοχή στα κοινά δείχνει εργαζόμενους παραδομένους και εμείς δεν παραδινόμαστε.

 

Διεκδικούμε, απαιτούμε, αγωνιζόμαστε, κερδίζουμε!

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας