Ιουν. 17, 2016

Δικαιωση των θεσεων της ΠΟΣΠΕΡΤ για τις υπευθυνες δηλωσεις

     Αγία Παρασκευή, 17/06/2016

Συνάδελφοι

Με σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, δικαιώθηκε η ΠΟΣΠΕΡΤ όσον αφορά τις Υπεύθυνες Δηλώσεις, που αυθαίρετα, καταχρηστικά και παράνομα, η Διοίκηση της ΕΡΤ απαιτούσε από τους εργαζόμενους.

Επομένως, εντέλλεται η Διοίκηση να πράξει τα νόμιμα, να ακυρώσει εγκυκλίους και δηλώσεις που έχουν κατατεθεί για όλο το προσωπικό και να επανασυνταχθούν σύμφωνα με το διατακτικό (δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δηλώνεται η εθελοντική εργασία κλπ).

Ο ρόλος του «μεγάλου αδελφού» που έχει επιλέξει η Διοίκηση δεν θα περάσει, ούτε οι αμέτρητες ανομίες της, όπως η ίδια επιβεβαιώνει σε πρόσφατη ανακοίνωσή της και στην οποία θα απαντήσουμε αναλυτικά.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, ευχαριστεί τους συναδέλφους που συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, καθώς και τη νομική της υπηρεσία Κ. Τοκατλίδη – Δ. Περπατάρη για την άρτια δουλειά και εκπροσώπηση, καθώς και τη δικηγόρο Χρ. Σαλαβράκου που εκπροσώπησε την ΕΣΗΕΑ, η οποία έκανε παρέμβαση υπέρ της ΠΟΣΠΕΡΤ και των εργαζομένων.

Η απόφαση αυτή καλύπτει όλους τους εργαζόμενους γιατί εκτός από τους προσφεύγοντες συναδέλφους, πρώτη προσφεύγουσα ήταν η ΠΟΣΠΕΡΤ και συμμετείχε και η ΕΣΗΕΑ. Όλα τα άλλα είναι δικολαβίστικα.

Συνάδελφοι

Η Διοίκηση, ένα χρόνο μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, μετά από τις συνεντεύξεις τύπου και τις ανακοινώσεις που εκδίδει, που αποδεικνύονται κόλαφος, θεωρεί ότι η αγάπη των εργαζομένων, ο επαγγελματισμός τους και η ευθύνη στην επιτυχία της αποστολή τους, είναι ανοχή σε οποιεσδήποτε παράνομες ενέργειες εις βάρος τους.

Η Διοίκηση, στη λογική «ο,τι του κατεβεί του Λωλοστεφανή», προσπαθεί καθημερινά να απαξιώνει εργαζόμενους, να εφαρμόζει ή όχι νόμους κατά το δοκούν, να στοχοποιεί απλούς εργαζόμενους, αφήνοντας στο απυρόβλητο τις ρουσφετολογικές επιλογές της στην ιεραρχία και να θέλει άκριτα να υπάρχει αδιαφάνεια και ανομίες, για να επιβεβαιώνεται ο Διευθύνων Σύμβουλος, σαν «Ταγματάρχης».

Όλοι μαζί δίνουμε αγώνα καθημερινά για την ΕΡΤ, αλλά και για τα ατομικά και εργασιακά δικαιώματά μας. Δεν τους τα εκχωρούμε.

Ανυποχώρητα συνεχίζουμε.

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας