Μαϊ. 5, 2016

ΠΟΣΠΕΡΤ 48ωρη Απεργια

Ανακοίνωση

48ωρη & 24ωρη απεργία /  Εργατική Πρωτομαγιά

Αγία Παρασκευή 05/05/2016

Συνάδελφοι

Η ΠΟΣΠΕΡΤ συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις που θα γίνουν απ’ όλα τα συνδικάτα και τη ΓΣΕΕ ξεκινώντας απόαύριοΠαρασκευή 6-5-2016 και ώρα 06:00 και που θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 9-5-2016 ώρα 06:00.

Αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης, για την ύπαρξη συντάξεων και μάλιστα αξιοπρεπών και για παροχές υγείας που δικαιούμαστε.

Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές των μνημονίων που διαλύουν ό,τι κοινωνικό – δημόσιο έχει χτιστεί με αγώνες και αίμα δεν πρέπει να γίνει βορά στα γαμψά νύχια των τοκογλύφων.

Συνεχίζεται η πρωτοφανής επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, τους δανειστές και το κεφάλαιο με το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και το φορολογικό που σε συνδυασμό λεηλατούν συντάξεις, οδηγούν στην ανεργία, ποδοπατούν την εργατική τάξη και αφανίζουν γενιές ολόκληρες.

Πέρα από αυτά, η «αριστερή» κυβέρνηση αποδέχεται τα επιπλέον προληπτικά μέτρα ύψους 3,6 δις ευρώ που φέρνουν νέες μειώσεις σε όλα.

Είναι η ώρα τώρα να αντιπαρατεθούμε με αυτές τις πολιτικές της εξαθλίωσης, του αφανισμού και της αναξιοπρέπειας.

Είναι η ώρα τώρα να ορθώσουμε το ανάστημά μας για να απαιτήσουμε το δικαίωμα στη ζωή μας και στο μέλλον των παιδιών μας.

Στο πλαίσιο αυτό των απεργιών που πρέπει να έχουν συνέχεια και με άλλες μορφές πάλης, θα γίνει και ο εορτασμός - συλλαλητήριο της Εργατικής Πρωτομαγιάς με συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαΐου στην Αθήνα - πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 10:00 - για να τιμήσουμε τους λαϊκούς αγώνες και το αίμα που χύθηκε για κοινωνική δικαιοσύνη και ισονομία και να οπλιστούμε με δύναμη για να θεριέψουμε τους αγώνες μας.

Στον αυταρχισμό της κυβέρνησης θα απαντήσουμε με συνεχή αγώνα μέχρι να ανατρέψουμε τα μέτρα οδοστρωτήρα των μνημονίων.

Όλοι στην Κλαυθμώνος την Κυριακή στις 10:00 και στα κατά τόπους συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα.

ΥΓ. Κατά τη διάρκεια της απεργίας, αποφασίσαμε – αν μας ζητηθεί – εκτός των συμβατικών υποχρεώσεών μας (1/3 προγραμματισμένων δελτίων ειδήσεων) να διαθέσουμε το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας ώστε να μεταδοθεί ζωντανά η Βουλή με θέμα το φορολογικό – ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αν χρειαστεί και σε συνεννόηση με τις δημοσιογραφικές ενώσεις, έκτακτη κάλυψη των απεργιακών κινητοποιήσεων και απεργιακών δελτίων καθώς και αθλητικές μεταδόσεις όπως π.χ. ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας