Φεβ. 9, 2016

ΠΟΣΠΕΡΤ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

                                                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                                                    Αγία Παρασκευή, 09/02/2016

Ο μεγάλος αγώνας που δίνεται από όλες τις κοινωνικές τάξεις απέναντι στις θανατηφόρες πολιτικές των μνημονίων, απαιτεί συμπόρευση και συμμετοχή για έναν αδιάλειπτο και ανυποχώρητο αγώνα, μπροστά σε όλους αυτούς που επιβουλεύονται τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας.

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, είναι στην πρωτοπορία και δίνουν αγώνες καθημερινά ενάντια στην εξαθλίωση, στη φτωχοποίηση, ενάντια στην ανεργία που πλήττει όλη την κοινωνία.

 

Σε αυτή τη συγκυρία είναι οξύμωρο να βάζουμε ταμπέλες και καλούμε όλους νέους και νέες, άνεργους, συνταξιούχους, προσωρινά εργαζόμενους, αγρότες και επαγγελματίες να συμμετέχουν σε όλα τα συλλαλητήρια ενάντια στο ασφαλιστικό – φορολογικό, αλλά και σε κάθε μνημονιακό μέτρο που συνδυαστικά και προσθετικά, κάθε μέρα, μας φέρνει πιο κοντά στην απόγνωση και την επισφάλεια της ίδιας μας της ζωής.

 

Οφείλουμε όλοι να πράξουμε το καθήκον μας και με ευθύνη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να αντιπαλέψουμε αυτές τις πολιτικές. 

Δυναμώνουμε ενιαία και αγωνιστικά την αντίστασή μας, πέρα από μικροπολιτικές και μικροσυνδικαλιστικές πρακτικές και επιδιώξεις.

Είναι ώρα, όλοι μαζί, να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε.

 

Καλούμε λοιπόν όλους στην Αθήνα την Παρασκευή 12/2 το απόγευμα, το Σάββατο 13/2 και σε όλα τα συλλαλητήρια που γίνονται σε όλη την Ελλάδα ή που θα γίνουν, σε συνέχεια της παλλαϊκής συμμετοχής στις 4 Φεβρουαρίου, ώστε να μην περάσουν τα μνημόνια της καταστροφής, του ξεπουλήματος, της διάλυσης της κοινωνίας και του «μαύρου» μέλλοντος που μας ετοιμάζουν.

 

Όλοι μαζί στον αγώνα, ανυποχώρητα και δυναμικά, μέχρι τη νίκη.

                                                 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας