Δεκ. 22, 2015

ΠΟΣΠΕΡΤ Παραμονες Χριστουγεννων μας εφεραν το Τριωδιο!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΠΕΡΤ

                                                                                      Αγία Παρασκευή 22-12-2015

Η διοίκηση  της ΕΡΤ άργησε για λόγους προφανείς, μα ξαναχτύπησε!

Με  χθεσινή της ανακοίνωση μας γνωστοποίησε μερικούς από τους νέους- παλαιούς διευθυντές  της ΕΡΤ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες, που για εμάς ήταν σίγουρο ! στο ότι θα πραγματοποιούσε «κατόπιν αξιολόγησης» τα προαποφασισμένα. 

Παρότι  οι  επιλογές της «βγάζουν μάτι» από την «αξιοκρατία», δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε ότι στον αντίποδα υπάρχουν εξ ανάγκης και κάποιοι λίγοι που είναι ικανοί. 

Δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα, όταν βλέπουμε καραμπινάτες περιπτώσεις ευνοιοκρατίας, ξεπλήρωμα γραμματίων με κριτήριο την υποταγή στη διοίκηση – κατά το πετάει ο γάιδαρος -  που επίσης εξαργύρωσαν και έπαιξαν το δικό τους βρώμικο ρόλο στις εκλογές των εκπροσώπων των εργαζομένων.

Οι αθεόφοβοι, μέρες που είναι, γιατί για εμάς είναι… Χριστούγεννα,  βάζουν διευθυντή στις διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες τεχνικό ΤΕΙ!!!, αγνοώντας συνάδελφο Π.Ε. με ΜΒΑ που υπηρετούσε στο ίδιο πόστο 30 χρόνια περίπου, με 25ετή θητεία προϊσταμένου.      Κατά τ’ άλλα, δεν αξιολογήθηκαν τα εξειδικευμένα  master κ.λπ. λόγο «αξιοκρατίας» και επιλέχθηκαν «δικοί μας». Όσο δε για τον ένα και μοναδικό !! διευθυντή που του δόθηκαν δυο θέσεις γιατι δεν βρέθηκε άλλος αξιόλογος με προσόντα Λυκείου από τους 2.200 υπαλλήλους, μάλλον λήφθηκαν υπόψιν τα προσόντα του στο σφετερισμό των αγώνων και στην οσφυοκαμψία, είναι ντροπη .

Η ΠΟΣΠΕΡΤ γνωρίζει καλά ότι τις περισσότερες φορές -δεν είναι οι άνθρωποι που σε δικαιώνουν άλλα ο χρόνος- ένας  χρόνος  όμως που δεν τον έχει στην διάθεση της η ΕΡΤ σε αυτή την περίοδο της αναδιοργάνωσης  που και  με ευθύνη της διοίκησης η εταιρεία ήδη απαξιώνεται επικίνδυνα. 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ θα παραμείνει να είναι η φωνή που θα λέει τις αλήθειες για την ΕΡΤ όσο και αν η διοίκηση, η κυβέρνηση και όποιοι  άλλοι,  θέλουν  να κωφεύουν. 

Σε κάθε περίπτωση θα αναδεικνύουμε και θα αντιπαλεύουμε τέτοιες καταστάσεις ρουσφετολογίας που είναι η θρυαλλίδα στο ομαλό εργασιακό κλίμα και ναρκοθετούν το μέλλον. 

Το σύνδρομο της Στοκχόλμης δεν θα γίνει καθεστώς για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ .

                                          ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        Π.ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ                                                     Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Σχόλια

22.12.2015 22:10

Παύλος. Νταφλος

Υπήρχαν καλλίτεροι και δεν αξιολογήθηκαν ;;.Πιο είναι τα ονόμα που αδικήθηκε ;;.

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας