Δεκ. 9, 2015

Ανακοινωση για τι Δημητρη Καμαρινοπουλο μελος του ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

ΚΑΙ τ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΕΡ

                                                                                        Αγία Παρασκευή 9-12-2015

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει και στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα στους ηρωικούς συνδικαλιστές που ΔΕΝ γονατίζουν και υψώνουν το ανάστημα τους απέναντι στο άδικο, που  στηρίζουν τις ΣΣΕ και τα δίκαια των εργαζομένων και της εργατικής τάξης μέσα από τους αγώνες τους.

Πόσο μάλλον στο συνάδελφο - μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ και τ. Προέδρου της ΕΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, που δικάζεται κατηγορούμενος για ανακοινώσεις του Σωματείου του, καλώντας τους εργαζόμενους σε απεργιακές κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις.

Η δίωξη γίνεται κατόπιν εγκλήσεως του FLASH 96 και του φυγόδικου Π. Κυριακίδη, κατηγορούμενου για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, που αφού χρωστά στον Καμαρινόπουλο 100.000 ευρώ από δεδουλευμένα και αποζημιώσεις και μάλιστα προέρχονται από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, ζητά και τα ρέστα.  Όσο για τη διοίκηση του FLASH που βρίσκεται εκεί και χάρη των αγώνων του εργαζόμενου Δημήτρη Καμαρινόπουλου, τους τονίζουμε ότι οι επιθέσεις απέναντι στους εργαζόμενους, τους συνδικαλιστές και τα σωματεία τους, θα μας βρει όλους ενωμένους απέναντι στις αυθαιρεσίες τους, τη συκοφάντηση, την τρομοκράτηση και την καταδίωξη εργαζόμενων και συνδικαλιστών και δεν θα τους περάσει.

Η δίκη γίνεται στις 8 / 1 / 2016, Παρασκευή, στο Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να διατρανώσουμε σε όλους ότι η συνδικαλιστική δράση δεν ποινικοποιείται όσο κι αν το προσπαθούν «νταβατζήδες», κυβερνήσεις, κουαρτέτα.

Ο αγώνας για την προάσπιση των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων και των εργοδοτών που με αυταρχικό τρόπο προσπαθούν να ποδοπατήσουν και να τελειώσουν την αλληλεγγύη και το δικαίωμα αντίστασης στις πολιτικές εξαθλίωσης θα είναι διαρκής και ανυποχώρητος, γιατί οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη τους, τα μνημόνια και όσους τα πρεσβεύουν.

Η απάντηση  μας είναι  πάντα μία : Αλληλεγγύη - Αντίσταση και Αγώνας !

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ  ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ  ΤΕΤΟΙΕΣ  ΔΙΩΞΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!

Θα κλιμακώσουμε τους αγώνες και τη δράση μας και δεν θα τους περάσει.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ !

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας