Νοε. 18, 2015

Συνεχεια

). Η συμμετοχή αυτή, καθώς και η μη τήρηση της ουδετερότητας από όλη την ιεραρχία έχει ποινικές ευθύνες και αντιβαίνει τους νόμους, που η διοίκηση τους εφαρμόζει κατά το δοκούν.

 Παρότι η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ, μέχρι κεραίας λέει την αλήθεια (επισυνάπτεται πρακτικό ώστε ο καθ΄ έξιν συκοφάντης Γενικός Διευθυντής να ζητήσει συγνώμη απ’ όλους σας), χαιρόμαστε που για πρώτη φορά η διοίκηση και ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής εγγράφως δηλώνει τόσο καθαρά ότι θα στηρίξουν την Περιφέρεια και την ΕΡΤ3.

 Παρότι κρατάμε μικρό καλάθι και οι κωλοτούμπες είναι σε ημερησία διάταξη και αναπόσπαστες από την καθημερινότητά μας, από κάποιους μεγαλόστομους, θα αναμένουμε να γίνει πράξη αυτή η δέσμευση.

 Σε κάθε περίπτωση η τωρινή ΠΟΣΠΕΡΤ θα στοιχειώνει τα όνειρά τους όπως και όσων επιβουλεύονται την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της.

Η ενότητα, η αγνότητα, η εντιμότητα, η μαχητικότητα, η ανιδιοτέλεια, οι στέρεες απόψεις και οι διεκδικήσεις, είναι αυτά που μας διαφοροποιούν και μας αναδεικνύουν διαχρονικά εκπροσώπους των εργαζομένων.

Θα συνεχίσουμε !

 Επισυνάπτεται η σελίδα του εγγράφου που με αριθμό πρωτοκόλλου της ΕΡΤ 800/27-10-2015, με το οποίο εστάλη κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, το πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου 75 της 14/10/2015 στη διάρκεια της συζήτησης στο ΔΣ παρευρίσκετο ! και ο κ. Μιχαλίτσης. Στη σελίδα 21 επαναφέρεται το θέμα από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ για τους Περιφερειακούς Σταθμούς και η απάντηση που ξεφτιλίζει τα ψέματα, έρχεται δια στόματος Διευθύνοντος Συμβούλου και αναφέρει «σ’ αυτό το κάλεσμα ανταποκρίθηκα».

  • Η πρώτη επιστολή στη Διοίκηση έγινε 28/5/15, ανακοίνωση 29/5/2015 ,για ένταξη των περιφερειακών και της ΕΡΤ3 (την εξέπεμπε ακόμα η ERTopen) και κατόπιν έγινε διεξοδική συζήτηση (παρουσία και του Μιχαλίτση) στην οποία συμφώνησε η Διοίκηση και έβγαλε διορθωτική απόφαση στις 11/6/2015 και ενέταξε τους περιφερειακούς στην ΕΡΑ. Τα έγγραφα αυτά θα σας κοινοποιηθούν όπως και άλλα πολλά με την ολοκληρωμένη απάντηση, μετά τις εκλογές.

 Αναποδα

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας