Νοε. 18, 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Μια πρωτη απαντηση σε αυτους που αγωνιουν

Αγία Παρασκευή, 18-11-2015

Η μεγάλη πρεμούρα για τις εκλογές των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΡΤ, έχει φέρει τρικυμία εν κρανίω σε πολλούς, που λες και δεν γνωριζόμαστε, γιατί ο καθένας έχει την ιστορία του και γιατί όλοι γνωρίζουν ποιος μπορεί αξιόπιστα, με ανιδιοτέλεια, με γνώσεις, με αγωνιστικότητα και αξιοπρέπεια πραγματική να εκπροσωπήσει τους εργαζόμενους και στο συνδικάτο και στο Δ.Σ. αυτή την κρίσιμη στιγμή.

 Πρωτοφανής και θυμίζει εποχές Χρήστου Παναγόπουλου, η συμμετοχή της Διοίκησης, Γενικών Διευθυντών, Διευθυντών – Συντονιστών, των εξαπτερυγών της και των παραφυάδων της, καθώς και ενός κομματικού μηχανισμού που άγεται και φέρεται από τον γνωστό ψευδολόγο Γενικό Διευθυντή.

 Η ΠΟΣΠΕΡΤ θα απαντήσει, μετά τις εκλογές και αυτή, με εκτενή και εμπεριστατωμένη απάντηση αλλά και με έγγραφα, όπως μας ζητήθηκε,  καταμαρτυρώντας όλα αυτά που πρέπει, γιατί τα γραπτά μένουν.

 Οι συγκεντρώσεις προσωπικού κάποιων υποψηφίων και συμμετοχή της διοίκησης με επικεφαλής όλη την ιεραρχία …. πλην Ταγματάρχη, δείχνουν πώς πραγματικά κάποιοι έχουν ήδη κάνει συμφωνίες για τον τρόπο λειτουργίας τους αν ήθελε εκλεγούν στο Δ.Σ. (αν θα δέχονται να προσφωνούνται από την Διοίκηση με υποκοριστικά τύπου … Μαίρυλιν ή αλλιώς, δεν είναι δικαίωμά τους, γιατί εκεί έχουμε διακριτούς ρόλους).

Συνεχιζεται

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας