Νοε. 16, 2015

Ανακοινωση για την Περιφερεια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                                                                                   Αγία Παρασκευή, 16-11-2015

 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

 Με το πρακτικό αριθμ. 77/5-11-2015 που αναρτήθηκε στη διαύγεια την Παρασκευή το απόγευμα, γίνεται δεκτή η εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Τεχνολογίας κ. Μιχαλίτση, για τη δικτύωση Περιφερειακών Σταθμών.

 Η παραπάνω εισήγηση, είναι προπομπός για το μέλλον ΟΛΩΝ των ΕΡΑ.

Είναι συνέχεια των εισηγήσεων του ίδιου ανθρώπου, για μείωση των Περιφερειακών Σταθμών καθώς και των - αγωνιστών -Παπαζαχαρίου, Τσιμπίδα, Γιουκάκη κλπ.

 Η ΠΟΣΠΕΡΤ από το 2009, όταν πρώτοτέθηκε θέμα Περιφερειακών Σταθμών,  Κέντρων Εκπομπής, απαξίωση της ΕΡΤ3, κλείσιμο της τότε ΕΤ1 και κλείσιμο των πομπών μεσαίων κυμάτων από τον ανεκδιήγητο Μόσιαλο και τον ίδιο με σήμερα Γενικό Διευθυντή και την ίδια Διοίκηση !!!! αντέδρασε δυναμικά αλλά κυρίως καταλυτικά ώστε τα σχέδιά τους να μην γίνουν πράξη.

 Σήμερα επανέρχονται όλοι οι παραπάνω, μαζί με κάποιους δημοσιογράφους που πατρονάρουν, ξοφλώντας γραμμάτια, να θέτουν τις ίδιες προτεραιότητες, που άλλωστε ήταν γνωστές από τότε που η ΠΟΣΠΕΡΤ αγωνιζόταν για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, σα να μην έκλεισε μια μέρα, ενώ εκείνοι ξημεροβραδιάζονταν στο Μαξίμου, στο Κόκκινο και στις συγκεντρώσεις προσωπικού για να προπαγανδίζουν «σωστά», σπέρνοντας τον φόβο και την ανασφάλεια, υπέρ του νέου νομοσχεδίου, των νέων κανονισμών που ήδη προσπαθούν να εφαρμόσουν και μιας μικρής και ευέλικτης ΕΡΤ με μειωμένους μισθούς (τα γραπτά μένουν, δυστυχώς γι’ αυτούς).

Το ότι σήμερα στο οργανόγραμμα αναφέρονται, έστω υποτυπωδώς, οι Περιφερειακοί Σταθμοί, είναι μετά από πίεση της ΠΟΣΠΕΡΤ στις 11-6-2015.  

Η έλλειψη καθαρής ονομαστικής αναφοράς, όπως στο προηγούμενο οργανόγραμμα, όλων των Περιφερειακών Σταθμών μαρτυρά τα σχέδιά τους.

Δεν θα σκαλίσω τη μνήμη σας, ώστε να θυμηθείτε εξώδικα και ενέργειες της ΠΟΣΠΕΡΤ από την πρώτη ημέρα, σε αντίθεση με όλους αυτούς που σήμερα σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και ψευδεπίγραφα ενδιαφέρονται για εσάς, όλους αυτούς που ενώ μιλούν για παθογένειες και συνδιοικήσεις για να λασπώνουν μήπως και επιβιώσουν, όλους αυτούς που στις ενέργειες κυβέρνησης και διοίκησης φωνάζουν ζήτω, αντί να αντιστέκονται, μην τους εμπιστεύεστε, είστε το μέσον της συνδιαλλαγής τους.   

 Συνάδελφοι,

όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για να κρατήσουμε ζωντανή την ΕΡΤ, που όπως αναγκάζεται να ομολογεί ακόμα και ο Πρωθυπουργός, εμείς την ανοίξαμε.

 Αυτό δεν αρκεί. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ΕΡΤ της κοινωνίας, για την ΕΡΤ που όλοι εμείς έχουμε υποχρέωση να διατηρήσουμε ζωντανή με όλες τις δομές της, πλουραλιστική, με πολιτισμό και ενημέρωση που απαιτείται την παρούσα περίοδο, ώστε να γίνει σημείο αναφοράς και να είμαστε υπερήφανοι που την υπηρετούμε εμείς και η κοινωνία που στήριξε την επαναλειτουργία.

Να είστε σίγουροι ότι το Προεδρείο της ΠΟΣΠΕΡΤ όπως και πάντα, σταθερά και αταλάντευτα θα συνεχίσει να διεκδικεί δυναμικά όχι μόνο! την πλήρη λειτουργία της ΕΡΤ, αλλά παράλληλα τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και την κάλυψη των όποιων ελλείψεων προσωπικού, ώστε η παρουσία της κάθε μονάδας και κάθε Περιφερειακού Σταθμού (ραδιόφωνο και τηλεόραση – όπως από τον Ιούλιου του 2009  - Συνέδριο ΠΟΣΠΕΡΤ έχει προτείνει) να είναι αξιοπρόσεκτη και περισσότερο ωφέλιμη στη συνολική παρουσία της ΕΡΤ και στο σκοπό που υπηρετεί

ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας