Νοε. 7, 2015

ΠΟΣΠΕΡΤ Για να θυμομαστε και να Τιμουμε

Συνεχεια κειμενου   ΠΟΣΠΕΡΤ

Οι νίκες αυτές, ποτισμένες με αίμα 19 συναδέλφων μας, καθώς και πολλών δεινών που ξεπεράστηκαν από όλους τους υπολοίπους, δεν μπορούν παρά να μην είναι ένα ορόσημο αντίστασης απέναντι στα μνημόνια, ένα σημείο αναφοράς για να συνεχίσουμε μέχρι να δικαιωθούμε.

 Αύριο 7 Νοέμβρη δεν τιμούμε την εισβολή και κατάληψη των ΜΑΤ στην ΕΡΤ κατ’ εντολή της κυβέρνησης. Αύριο συνεχίζουμε να τονίζουμε ότι η 7 Νοέμβρη είναι κι αυτή μια μέρα ενάντια στη δημοκρατία και πρέπει όλοι να επαγρυπνούμε, να αγωνιζόμαστε, να πεθαίνουμε για το ύψιστο καθήκον μας που είναι η αξιοπρέπεια, η ανεξαρτησία, η ελευθερία και το μέλλον μας.

 Στις 8 Νοέμβρη Κυριακή, διεξάγεται ο Μαραθώνιος της Αθήνας. Θα περάσει μπροστά μας.

 Καλείστε όσοι θέλετε και όσοι δεν σβήσατε τη φλόγα και τη δυναμική που είχαμε – μαζί στον αγώνα – να είμαστε στο πεζοδρόμιο της ΕΡΤopen ώστε να θυμίσουμε όλοι μαζί ότι είμαστε εδώ και παραμένουμε ενεργοί ώσπου να πραγματοποιηθεί το όραμά μας, για δημόσια ραδιοτηλεόραση – παράθυρο στην κοινωνία – με αυτοδιαχείριση, με ισονομία και που θα είναι το κύτταρο του πολιτισμού και της αχειραγώγητης ενημέρωσης.

 Καλείστε στην ΕΡΤopen για να δείξουμε ότι δεν φοβόμαστε τις απειλές για νέο μαύρο που πολλοί επιδιώκουν με όλους τους τρόπους, ακόμα και με προσαγωγές και με μηνύσεις, πλέον των υπαρχόντων, κατάσχεση μηχανημάτων, κάτι που δεν είχε γίνει ακόμα και με τη φασίζουσα, φαύλη προηγούμενη συγκυβέρνηση. Η ΕΡΤopen θέλει αγωνιστική στήριξη τώρα που βάλλεται όσο ποτέ και επιδιώκεται το κλείσιμό της με φτηνές δικαιολογίες.

 Καλείστε στην ΕΡΤopen γιατί αποδεικνύεται ότι ο ρόλος της και η παρουσία της είναι απαραίτητη τον καιρό που τα μνημόνια συνεχίζονται με τον πιο βάρβαρο τρόπο, η απελπισία φωλιάζει στις ψυχές των ανθρώπων, η αξιοπρέπεια χάνεται και η πατρίδα πουλιέται. Είναι αδήριτη ανάγκη λοιπόν να συνεχίσει το έργο της και να συμπληρώνει το κενό της ενημέρωσης και της ελεύθερης έκφρασης δίνοντας βήμα στους πολίτες, στα κινήματα, στις συλλογικότητες, στα συνδικάτα, στον πολιτισμό, στην ενημέρωση.

 Καλείστε όλοι στην ΕΡΤopen για να στηρίξουμε το έργο των ανθρώπων της ΕΡΤopen και αλληλέγγυων, που με απόθεμα ψυχής χωρίς καμία αμοιβή εξακολουθούν να λειτουργούν υπερασπίζοντας τους αγώνες όλων μας που δίνονται απέναντι σε τιμωρητικές, θανατηφόρες πολιτικές που φέρνουν τα μνημόνια και αυτοί που τα εφαρμόζουν.

Καλείστε την Κυριακή 8 Νοέμβρη, ώρα 10:00, στην ΕΡTopenγια να δείξουμε σε όλους ότι δεν φτάνουν αυτά που κατακτήσαμε – και δεν είναι αρκετά - αν δεν μπορούμε να τα διαφυλάξουμε και να τα επεκτείνουμε ώστε να δικαιωθούμε.

 Όλοι στις 10:00 στο πεζοδρόμιο της ΕΡΤopen, την ώρα του Μαραθωνίου.

Για να τιμούμε εμείς και για να μην ξεχνάνε οι άλλοι.

 ΑΝΑΠΟΔΑ

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας