Νοε. 28, 2017

ΕΚΤΑΚΤΗ ειδηση : Προσαγωγες 9 Τουρκων απο την αντιτρομοκρατικη

Εννέα  Τούρκους  - οκτώ άνδρες και μία γυναίκα - προσήγαγε σήμερα   η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία  η γνωστή  Δ.Α.Ε.Ε.Β. οι οποίοι φέρονται από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας σαν μέλη της  οργάνωσης  ΗΚP-C την οποία στην Τουρκία θεωρούν σαν τρομοκρατική  οργάνωση . Βέβαια στη γειτονική μας χώρα το καθεστώς  του Ταγίπ Ερντογάν έχει ονομάσει όλες τις αντικαθεστωτικές οργανώσεις σαν τρομοκρατικές με αποτέλεσμα τα μέλη τους  να διώκονται και να φυλακίζονται.
Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας  στα σπίτια των συλληφθέντων στην Καλλιθέα και το  Νέο Κόσμο  δεν αναφέρεται  αν βρέθηκαν όπλα ή εκρηκτικά .
Παραμένει άγνωστο αν οι συλλήψεις των εννέα Τούρκων αντικαθεστωτικών  πραγματοποιήθηκαν  έπειτα από πληροφορίες των ελληνικών αρχών ασφαλείας ή αν δόθηκαν από τις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας κάτι που έχει γίνει πάμπολες φορές στο παρελθόν .
Μέλη της ίδιας οργάνωσης στο παρελθόν  και συγκεκριμένα το  2010 - 2011  είχαν εντοπισθεί στη Θεσσαλονίκη  όπου  κάτω από άγνωστες συνθήκες  τότε είχε σημειωθεί έκρηξη στην περιοχή της Τριανδρίας  σε αποθήκη με αποτέλεσμα  τον θάνατο ενός ατόμου .
Το  2013 πάλι μέλη της ίδιας οργάνωσης εντοπίσθηκαν στην θαλάσσια περιοχή της Χίου και συγκεκριμένα στις Οινούσες  όπου σε σκάφος στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά .
Την ανακοίνωση επίσης μετέδωσε πρίν από λίγη ώρα  και το CNN - Turk  το  επίσημο  κομμάτι του  διεθνούς πρακτορείου στην Τουρκία επικαλούμενο ελληνικές  δημοσιογραφικές πηγές .
Και βέβαια όλα αυτά πρίν από  την επίσημη  του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα που - όπως  έγραψε πρίν από λίγες μέρες ο Ανάποδος  -  τοποθετείται στις αρχές Δεκεμβρίου 2017.

Πιρανχας

ΑΝΑΠΟΔΑ

 

Σχόλια

28.11.2017 10:20

myrtokythera22@gmail.com

Μια χαρά δώρο στον δυνάστη
Ερντογαν

Τελευταία σχόλια

17.08 | 07:05

Τα λαμόγια κάνουν τη δουλειά τους. Οι τριαθλητές γιατί τους ακολουθούν;
Το τρίγωνο Αυγενάκης -Γείτονας - ΕΟΕ, ποιος θα το σπάσει;

17.08 | 07:03

Ντροπή και αηδία.
Αυτοί οι τύποι θα σώσουν τον ελληνικό αθλητισμό;

08.08 | 07:53

Νέα τζάκια. Έτσι θα ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Άσε καλύτερα. Το ότι ο Μητσοτάκης είναι διεφθαρμένος, δε σημαίνει πως θα τρέξουμε στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει σαπίσει κι αυτός. ΜΑΥΡΟ στην κάλπη και στους δύο

12.06 | 18:10

Πλάκα κάνεις; Δε φαντάζεσαι τι συμβαίνει πίσω από τις πόρτες

Κοινοποίηση σελίδας